Naslovna   Prodaja   Predložite igricu   Nintendo DS   Kontakt
 
 

Away: Shuffle Dungeon
www.nintendo.in.rs - Away: Shuffle Dungeon 23.03.2017 Žanr: Role-Playing Game   Ocena 6
U gostima: Nasumièno Tamnica je nepoznata sila koja je lišila Veb Selo svojih stanovnika, i sada jedini junak koji je ostao mora da spase ukradene seljane iz zloslutne tamnice i teži da izloži poraz misterioznih lopova. Maè mora prvo da prikupimo koristeæi razne predmete, ukljuèujuæi muzièke instrumente u pokušaju otkrivanja tajne tamnice u kojima su zatvorenici. Uspešna ušteda je još jedan izazov koja daje jedinstvenu vremensku "dvoliènost", koja šteti Maèu i preživelima kada istekne vreme. Saèuvani meštani æe pružiti pomoæ u potrazi Maèa, kao što æe i magièni "Fupongs" omoguæiti specijalizovane prodavnice u selu za oklop, oružje, medicinsku pomoæ i ostalo.

Might and Magic: Clash of Heroes
www.nintendo.in.rs - Might and Magic: Clash of Heroes 08.03.2017 Žanr: Role-Playing Game, Puzzle, Adventure   Ocena 9
Might and Magic Clash of Heroes je prva zagonetna avantura RPG igra iz Ubisoft. It je inspirisan poznatim herojima i brendovima postavio Might and Magic univerzum. Sa pravcem u mangu umetnosti to je ponovo savladao u slavnom 2D okruženju. Might and Magic Clash of Heroes je postavljen u pet razlièitih regiona Asan (deo Might and Magic sveta). Live uzbudljiva avantura, koju igrate sa 5 razlièitih junaka, izmeðu alternativnih istraživanja u raznim mapama i bitkama. Naše kritike su napisane za vas. Naš cilj je da se napiše iskrena i taèna kritika da ne gubite vreme. To je razlog što smo podelili naše kritike u èetiri sekcije.

Cloudy with a Chance of Meatballs
www.nintendo.in.rs - Cloudy with a Chance of Meatballs 02.03.2017 Žanr: Action   Ocena 6
Da li ste se ikada borili sa hranom? Pridružite se najsmešnijoj borbi hrane ikada Meatballs! Cloudy with a Chance of Meatballs je video igrica zasnovana na CG seriji filmova koja nudi deci i roditeljima zabavano iskustvo koje mogu zajedno da podele dok oživljavanju svoje omiljene trenutke iz filma.

Catz
www.nintendo.in.rs - Catz 22.02.2017 Žanr: Virtual Pet   Ocena 5
CATZ je ljubimac simulacija koja omoguæava vlasnicima da mu daju ime, da ga dresiraju i igranje sa neodoljivim maèiæima. Igraèi usvoje prilagoðeno maèe i vole ga, pamte kada je vreme za hranu, maze ga i igraju se sa njim.

Draglade
www.nintendo.in.rs - Draglade 16.02.2017 Žanr: Music   Ocena 7
U svetu Draglade, Grapping je postao glavni u svetu sporta. Nauènici æe otkriti kako da okrenu atmosfersku materiju u energiju. Ubrzo nakon toga, sredstva za obuzdavanje ove energije - G - Cons - æe omoguæiti pretvaranje naoružanja koje se zove " Glade ". Kada Glade udari nešto, emituje zvuk. Borci i zabavljaèi brzo shvataju potencijal Grappinga, kao muziku sukobljenih Gladesa u borbi koja ne može biti uporeðena bilo kojim drugim sportom. U ovom svetu bitno je prevaziæi Grapping groznicu sa èetvoro mladih Grappers – Hibito, Guy, Kyle i Daichi – æe se truditi da stignu do majora Grappersa. U Draglade, ne radi se samo o tome kako klikæete ili brzo pomerate, takoðe je bitno koliko brzo možete da odluèite. Inovativni spoj muzike i borbe znaèi da æete morati da koriste svoj ritam, kao i svoje reflekse, ako želite da savladate svoje neprijatelje i pokažete svima da ste Draglade majstor!

     


Pretraga

prikaži sve igrice
 
prikaži po godini izdavanja
   2010      2009      2008  
   2007      2006      2005  
   2004  
 
prikaži po oceni
   manja od 5
   od 5 od 7
   od 7 od 9
   od 9 od 10
 
pretraži po nazivu
  
 
pretraži po žanru
 

Prodaja