Naslovna   Prodaja   Predložite igricu   Nintendo DS   Kontakt
 
 

Flash Focus: Vision Training in Minutes a Day
www.nintendo.in.rs - Flash Focus: Vision Training in Minutes a Day 04.01.2017 Žanr:    Ocena 5
Trenirajte oèi kroz pet vrsta vežbe, pokrivajuæi brze pokretne objekte, vidno polje i oko- ruka koordinaciju. U poreðenju sa mini- igrom , igra sadrži više praktiène testove tematske prirode u sportu poput bejzbola i boksa, i oèekivanu starosnu potvrdu, ovaj put za testiranje starosti vaših oèiju.

Cars Mater-National Championship
www.nintendo.in.rs - Cars Mater-National Championship 28.12.2016 Žanr: Racing   Ocena 8
Cars Mater - National nudi fanovima filma sveže avanture smeštene u super svetu Radiator Springsa. Video igra ima potpuno novi meðunarodni karakter. Takmièari se bore za šansu da se takmièe protiv Munja Mekvin u Prvoj Mater - National festivalskoj trci.

Drawn to Life: SpongeBob SquarePants Edition
www.nintendo.in.rs - Drawn to Life: SpongeBob SquarePants Edition 14.12.2016 Žanr: Action   Ocena 7
Sunðer Bob i Patrik uz pomoæ magiène olovke koja vraæa sve u život. Nažalost dogaða se zlo, Sunðer Bobov crtež " DoodleBob " dobija èarobnu olovku koju on koristi da izazove haos širom Bikini Bottoma. Igraèi æe sa svojim herojem poraziti varalicu DoodleBoba. Baš kao u originalu nacrtani u su i u igri tako da igraèi mogu da kreiraju likove i predmete na ekranu osetljivom na dodir. Kreirajte svoj sopstveni karakter i popunite svet svojom kreativnošæu!

Fullmetal Alchemist: Trading Card Game
www.nintendo.in.rs - Fullmetal Alchemist: Trading Card Game 07.12.2016 Žanr: Card Battle   Ocena 5
Potpuno taèan prevod popularne serije Fullmetal Alchemist trgovanja kartica, Fullmetal Alchemist trgovanje kartica je igra koja donosi sakupljajuæu stratešku igru za Nintendo DS sa skoro 500 karata, razne modove reprodukcije, kao i velikim ekranom osetljivim na dodir podršku. Sa najpopularnijih likova iz animirane serije Fullmetal Alchemist trgovanje kartica je igra koja vam omoguæava da se borite protiv bilo kog AI-kontrolisanog protivnika ili prijateljima preko Nintendo Vi-Fi veze. Zaradite nove kartice karaktera u režimu, uèite da igrate u Tutorial režimu, ili èak i izgradite svoj idealni špil u fantaziju režima. Uz svaku karticu iz originalnog seta kartica i kompletna Krvna i Vodena proširenja, Nintendo DS verzije Fullmetal Alchemist Trading Game Card ima sve, što bi i Fullmetal Alchemist ljubitelji poželeli.

Dancing With The Stars: We Dance!
www.nintendo.in.rs - Dancing With The Stars: We Dance! 01.12.2016 Žanr: Music   Ocena 4
Ples sa zvezdama: Igrate? Ova igra ukljuèuje sve nove zvezde kao što su iz pete sezone, šampion Helio Castroneves, glumica Dženi Gart, iz èetvrte sezone drugoplasirani Joey Fatone, a iz druge sezone dva šampiona. Igraèi æe takoðe moæi da igraju boogie sa novim profesionalnim plesaèima poput Dereka Hafa i njegove sestre, Julianne Haf. Pored nekih novih igraèa i poznatih liènosti biæe i razbijanja šeme - ukljuèujuæi megahitove "Bootylicious", "Push It", "Mony Mony", "She Bangs" i "Joker and the Thief." Ples sa zvezdama: Igrate? Nintendo DS omoguæava igraèima da bilo gde izvode njihove omiljene poteze, posedujuæi sposobnost da menjaju odeæu i partnere kako bi poveæali svoje performanse.

     


Pretraga

prikaži sve igrice
 
prikaži po godini izdavanja
   2010      2009      2008  
   2007      2006      2005  
   2004  
 
prikaži po oceni
   manja od 5
   od 5 od 7
   od 7 od 9
   od 9 od 10
 
pretraži po nazivu
  
 
pretraži po žanru
 

Prodaja