Naslovna   Prodaja   Predložite igricu   Nintendo DS   Kontakt
 
 

Cooking Mama
www.nintendo.in.rs - Cooking Mama 23.11.2016 Žanr: Simulation   Ocena 7
Ova slatka igra kuvanja koristi ekran osetljiv na dodir od Nintendo DS-a i kuva vam razlièita jela. Igrajuæi se kao kuvarica, morate da pripremite hranu ( seèenje povræa, seèenje mesa ), a zatim je kuvati na šporetu. Koristite olovku u svojoj kuhinji i alate za kotlet, tiganj, rešetku i još mnogo toga. Sa ekranom osetljivim na dodir u ovoj igri možete da uradite stvari kao što su protresti tiganj za omlet. Podelite recepte sa do 4 druge osobe ili prenesite saèuvanu igru prijatelju preko DS-a bežiènom vezom.

Tamagotchi Connection: Corner Shop 3
www.nintendo.in.rs - Tamagotchi Connection: Corner Shop 3 02.11.2016 Žanr: Virtual Pet, Strategy, Simulation   Ocena 10
Biznis u Tamagoèi mestu je u ekspanziji, i preko desetak novih radnji su se preselile tu. Pomoæi ovim potpuno novim radnjama da zadrže klijente je zadatak. Kada završite sa radnim danom, opustite se u vrlo lepom, sopstvenom parku koji ste napravili. Možete da pišete u svom èasopisu za snimanje o dnevnim dogaðajima, i delite stvari iz èasopisa sa prijateljima preko Nintendo Wi-Fi veze. Sve nove kuce: Pronaðite više od desetak potpuno novih prodavnica za prikazivanje! Ispeæi svežeg hleba u pekare, organizovati zabavu za dogaðaj kao koordinator prodavnice. Napravite sopstveni park: Kreirajte opuštajuæi i zabavni park da se družite sa prijateljima i da æaskate sa ostalim Tamagotchis. Ukrasite park sa fontanama, baštu i druga mesta koja su otkrivena. Vratite se èesto videti kako park ima promena.

Dragon Quest Monsters: Joker
www.nintendo.in.rs - Dragon Quest Monsters: Joker 26.10.2016 Žanr:    Ocena 7
Dragon Quest Monsters - Joker je poslednji nastavak RPG franšize. Razvijen iskljuèivo za Nintendo DS. Igraè preuzima ulogu Monster Scouta snimajuæi i vozeæi moæan tim iz više od 200 klasiènih Zmaj Potraga stvorenja kako bi postala najveæe èudovište na svetu.

Barbie Horse Adventures: Riding Camp
www.nintendo.in.rs - Barbie Horse Adventures: Riding Camp 20.10.2016 Žanr: Adventure   Ocena 5
Krenite na neverovatnu letnju avanturu u Roberts Stables. Dok mladoženja uèi da hrani i brine o vašem konju, vi æete uzeti pet lekcija o konjièkom jahanju u razlièitim disciplinama.

The Dark Spire
www.nintendo.in.rs - The Dark Spire 12.10.2016 Žanr: Adventure   Ocena 8
Moæni Archmage Tyrhung živi u kuli magle i senke. On drži u svom posedu dragulj velike vrednosti i moæi. Skupite grupu avanturista koji æe biti u stanju da osvoje Tyrhung i njegov toranj. Društvo je postavljeno a njegova sudbina æe se tek odrediti..... The Dark Spire je u RPG istraživanju i razvoju likova u tradiciji klasiène stare škole RPG-a, zajedno sa stranaèkim opcijama okupljanja, kao i širok izbor predmeta, oružja i oklopa za opremanje. Neki avanturisti æe izabrati da igraju preko" modernih " interfejsa, stilizovane teksture i palete. Drugi mogu da se odluèe za "klasièni" naèin, garantujuæi evociranje oseæanja nostalgije, jer savršeno stvara stil i jednostavnost žanra. Dva razlièita naèina prezentacije, dva razlièita naèina da doživite Dark Spire!

     


Pretraga

prikaži sve igrice
 
prikaži po godini izdavanja
   2010      2009      2008  
   2007      2006      2005  
   2004  
 
prikaži po oceni
   manja od 5
   od 5 od 7
   od 7 od 9
   od 9 od 10
 
pretraži po nazivu
  
 
pretraži po žanru
 

Prodaja