Naslovna   Prodaja   Predložite igricu   Nintendo DS   Kontakt
 
 

Fullmetal Alchemist: Dual Sympathy
www.nintendo.in.rs - Fullmetal Alchemist: Dual Sympathy 05.10.2016 Žanr: Adventure, Action   Ocena 5
Na osnovu animirane serije Dual Simpatija,ovo je paralelna akcija / avantura koja prati Elrik braæu u potrazi da poraze zlo Homunculi i osvoje svetleæi kamen Filozofa. Bilo odbijanja branilaca, uklanjanje prepreka ili angažovanje u borbi, svi likovi imaju šest jedinstvenih i razornih alhemi napada, koji se kreæu u opsegu od vijaka vatre i kamenih šiljcima, na monstruozne topove i gigantskih pesnicama. Igraèi takoðe mogu da transformišu svoju poèetnu alhemiju u mega oružje ogromnih razmera i uticaja. Pokriva celu prièu, Fullmetal Alchemist Fullmetal Alchemist: IPTV Simpatija ima dva moda igre: prièa mod, koji prati sagu o Elrik braæi i obuhvata pravljenje filmova i borbene sekvence iz TV serije; i mod znakova koji omoguæava igraèima da preuzmu ulogu jednog od šest likova.

FutureU: The Prep Game for SAT
www.nintendo.in.rs - FutureU: The Prep Game for SAT 29.09.2016 Žanr: Productivity   Ocena 6
Dizajnirana da bude zanimljiva i vizuelno dinamièna dopuna tradicionalnim precizinim programima, future poduèava osnovne koncepte, meri plaier napredak, i pruža pristupaèno, interaktivno iskustvo za razliku od bilo kog drugog programa za uèenje ove vrste. Igra je ukorenjena u proverenom programu Kaplana i ukljuèuje originalne metode i specijalizovane strategije.

Balloon Kid
www.nintendo.in.rs - Balloon Kid 21.09.2016 Žanr: Platform   Ocena 7
Odete u nebo u balonu da saèuvate vašeg mlaðeg brata. U malom gradu Pencilvania, živeli brat i sestra koji su voleo da se igraju sa balonima. Alisa i njen mlaði brat Džim æe provesti bezbroj dana puneæi nebo sa svojim balonima. Jednog dana, Džim ispuniæe sve svoje balona i vezati ih zajedno da napravimo lepu dugu balona preko neba. Ali odjednom, jak vetar je došao i odneo Džima dalje. Kao Alisa, morate saèuvati svog brata od opasnosti. Lebdeti kroz osam razlièitih faza dok sledite Džimov trag balona. Sakupite što više balona moguæe da zaradite bonuse. Testirajte svoje pilotske veštine da se izbegne neprijatelje, ili da pustite svoje balone da se suoèe sa neprijateljem na terenu. U "Balon Trip" modu takmièite se za najviæi broj bodova i najviše nivoe. Uzmite veliki gutljaj hrabrosti i dajte Alisi ruku dok traga za njenim nestalim bratom.

B-17: Fortress in the Sky
www.nintendo.in.rs - B-17: Fortress in the Sky 15.09.2016 Žanr: Flight Action   Ocena 4
B- 17: Tvrðava Ski Box B- 17 je mesto gde igraè nosi u srcu vazdušni rat preko Nemaèke i okupiranih teritorija u jesen 1944. Nintendo Duel ekran oživljava zvuk bitke za vazdušnu nadmoæ protiv najveæeg zla 20. veka. Branite "Lucky 25" kroz 25 srca koja lupaju misijama širom Francuske, Holandije, Španije, Finske i u samoj Nemaèkoj. Svaki èovek je u poziciji da izbegava smrtonosne pancir susrete, i pobrinite se da bomba padne pravo u ol'"pickle barrel". Kada ste uradili svoj posao za Ujka Sema, vi letite za sebe i vraæate se nazad na pobedu!

Elements of Destruction
www.nintendo.in.rs - Elements of Destruction 07.09.2016 Žanr: Action   Ocena 7
Neki ljudi predviðaju vreme, sada možete i da ga stvorite! Koristite Prirodu Majku za kreiranje, upravljanje, uništenje i osvetu koristeæi sve strašniju silu prirode na raspolaganju. Raznesite zgrade pored, zapoènite besan požar i ošteæenja kao što munja uzrokujuæi haos u gradovima i na selu! Oslobodite munje, tornada, zemljotres i mnoge druge sile prirode. Koristite strah ili æete biti osujeæeni od strane neprijatelja koji žele da vas zaustave. Takmièite se za elementarnu prevlast sa tri prijatelja u dva brza akciona multiplejer modova.

     


Pretraga

prikaži sve igrice
 
prikaži po godini izdavanja
   2010      2009      2008  
   2007      2006      2005  
   2004  
 
prikaži po oceni
   manja od 5
   od 5 od 7
   od 7 od 9
   od 9 od 10
 
pretraži po nazivu
  
 
pretraži po žanru
 

Prodaja