Naslovna   Prodaja   Predložite igricu   Nintendo DS   Kontakt
 
 

Power Rangers: Super Legends
www.nintendo.in.rs - Power Rangers: Super Legends 02.06.2010 Žanr: Action   Ocena 7.7
Igrajuæi kao jedan od šesnaest Rendžersa iz Moænog Morphin doba sadašnje operacije Svira tima, ljubitelji putovanja kroz vreme imaju moguænost da otkljuèaju moæne specijalne pokrete i razorne napade, dok idu u super-boj horde. Verzija Power Rangers: Super Legends se poklapa sa 15. godišnjicom serije i ukljuèuje tonu akcije upakirane po fazama. Pojavljuju se jedinstvena vozila i dramatièni završni udarci koji koriste Nintendo DS olovku.

Princess and the Frog, The
www.nintendo.in.rs - Princess and the Frog, The 02.06.2010 Žanr: Action, Adventure, Platform   Ocena 5.5
Princeza i žaba video igra tera igraèa na uzbudljivo putovanje kroz Nju Orleans sa likovima iz filma, ukljuèujuæi Tiana, kneza Navina, dr Facilier, Rej, mama Odie, i mnoge druge. Na Nintendo DS, igraèi majstori umetnosti kao Tiana i Rej - skaèu, ljuljaju se na ogromnom putu prošlosti uz prepreke kako bi napredovali kroz više nivoa i rešavali uzbudljive životne slagalice. Gameplay ukljuèuje prikupljanje sastojaka i recepata za kuvanje jela, i izvoðenje muzike sa 1-4 igraèa. Igraèi takoðe mogu da prikupljaju realna recepte i èuvaju muziku Džu-boks igre. Princeza i žaba video igre za Nintendo DS takoðe ukljuèuju DGamer - online zajednicu iskljuèivo za Dizni igraèe. Igraèi mogu prilagoditi jedinstveni 3-D avatar, kreirati profil i chat sa prijateljima, deliti tematski pribor itd.

Rayman Raving Rabbids TV Party
www.nintendo.in.rs - Rayman Raving Rabbids TV Party 30.11.-0001 Žanr: Party   Ocena 4
Postoji pravilo u igri biznis - ako naðete nešto što se prodaje, sve to vredi. Prva Raving Rabbids igra je napravila svoj peèat u Wii i pokrenula naslov. Pristojna igra, ali njegova žalba je bila ogranièena u najboljem sluèaju. Dve godine kasnije kao mnogi nastavci, Ubisoft još uvek pokušava da iscedi sve što može iz tih nepodnošljivih malih prostora. Rayman Raving Rabbids TV-Stranka za DS je dokaz da je novitet bled kao serija koja je zvanièno poèela da se prva emituje. Premisa je jednostavna: Rabbids su provalili u Rayman televiziju, i jedini naèin da se oslobodi od štetnih biæa jeste igra, šta drugo.

     


Pretraga

prikaži sve igrice
 
prikaži po godini izdavanja
   2010      2009      2008  
   2007      2006      2005  
   2004  
 
prikaži po oceni
   manja od 5
   od 5 od 7
   od 7 od 9
   od 9 od 10
 
pretraži po nazivu
  
 
pretraži po žanru
 

Prodaja