Naslovna   Prodaja   Predložite igricu   Nintendo DS   Kontakt
 
 
PRIKAZ PO GODINI IZDAVANJA - 2004

Asphalt: Urban GT
www.nintendo.in.rs - Asphalt: Urban GT 02.06.2010 Žanr: Driving, Racing   Ocena 7.7
Asphalt Urban GT kombinuje simulaciju realizma i arkada akciju za Nintendo DS. Skok u širokom spektru licenciranih visokih performansi automobila i pesama iz svih krajeva sveta. Win trke, podrazumevaju prikupljanje novèanih nagrada, kao i kupovinu novih vozila. Špijuniramo protivnika i kada ocenimo da je trenutak preuzimamo rizik i nastavljamo sa oprezom. Asphalt Urban GT funkcija ima više od trideset opcija za podešavanje, održavanje i karoseriju. Pojedinaèna trka dozvoljava do èetiri igraèa. Policajac Chase ima dva igraèa i režim maèke i miša u kome policajci pokušavaju da ostvare pobedu.

Feel the Magic: XY XX
www.nintendo.in.rs - Feel the Magic: XY XX 25.05.2016 Žanr: Action   Ocena 7
Poznat po svom japanskom naslovu Kimi nema Tame Nara Shineru (Ja bih umro za tebe). Vi igrate prilièno obièan lik koji jedan dan pada na ljubav na prvi pogled neke posebno zgodne devojèice. Od tada, lik stavlja svu svoju energiju na dobijanje devojke, i mora da pronaðe brojne prepreke na putu. Igra je dobila ime na osnovu oseæanja glavnog lika prema atraktivnoj devojci - dobra stvar je da je cela poenta igre da zadobijete naklonost devojèice. Možete koristiti Nintendo DS touch panel interakcije sa igrom i da devojka voli vas. Osnovni Suština igre je da se dodirne devojka preko ekrana osetljivog na dodir. U stvari, igra èak i ne koristi standardni D-pad tastera i kontrole - sve je u dodiru.

Spider-Man 2
www.nintendo.in.rs - Spider-Man 2 02.06.2010 Žanr: Action, Adventure   Ocena 4.8
Spider-Man 2 za Nintendo DS: sledi prièa-letnji hit Spajdermen 2 tokom više od desetak misija. Spider-Man 2 je impresivna grafika mešavine 2D i 3D. SPIDER-Man ljuljaška i opruga kroz grad, dodaju veliki oseæaj dubine u akciju. Veoma je zabavno biti u tom stanju ponovo. Spider-Man 2 radi odlièan posao za mešanje tradicionalnih elemenata igre sa novim ekranom osetljivim na dodir. U jednoj borbi, na primer, koristite ekran osetljiv na dodir da rešite zagonetke pomeranjem prekidaèa prstom ili olovkom.

Super Mario 64 DS
www.nintendo.in.rs - Super Mario 64 DS 02.06.2010 Žanr: Action, Platform   Ocena 7.8
Super Mario 64, žanr-definisanje-Nintendo 64 klasièni, dolazi na Nintendo DS sa svim novim funkcijama koje u potpunosti koriste prednosti dvostrukog novog portabl sistema ekrana, osetljivog na dodir i bežiène Multiplayer moguænosti. Igrajte kao Mario, Joši, Luiði pa èak i Vario. Moraæete da koristite jedinstvene sposobnosti da pronaðete 150 Snaga zvezda skrivenih u dvorcu i osnovi. Svako ima jedinstvene poteze: Joši da jede neprijatelje i pretvara ih u jaja da se mogu baciti, Mario može izvesti udarac u skoku sa velike visine, izuzetno jak Vario može da prouzrokuje lomljenje odreðenih blokova i Luiði može da skaèe neverovatno visoko.

     


Pretraga

prikaži sve igrice
 
prikaži po godini izdavanja
   2010      2009      2008  
   2007      2006      2005  
   2004  
 
prikaži po oceni
   manja od 5
   od 5 od 7
   od 7 od 9
   od 9 od 10
 
pretraži po nazivu
  
 
pretraži po žanru
 

Prodaja