Naslovna   Prodaja   Predložite igricu   Nintendo DS   Kontakt
 
 
PRIKAZ PO GODINI IZDAVANJA - 2007

Alvin and the Chipmunks
www.nintendo.in.rs - Alvin and the Chipmunks 02.06.2010 Žanr: Music, Rhythm Action   Ocena 10
Igraèi igraju kao Chipmunks rok grupa na putu ka vrhu liste osvajanjem krajnje bitke takmièenja bendova. Alvin and the Chipmunks funkcionišu zabavnom muzikom i igrom, popularne licencirane pesme protežu kroz mnogo razlièitih perioda, kao i raznih igraèkih režima, ukljuèujuæi Multiplayer mini-igre i još mnogo toga. Ostvarujete snove tria koji èine Alvin, Sajmon i Teodor. Pevaju i igraju zajedno uz muziku koja sadrži popularne licencirane pesme iz razlièitih perioda, ukljuèujuæi neke od prvobitnih Chipmunk klasika. Izazovite prijatelje preko Multiplayera.

Arctic Tale
www.nintendo.in.rs - Arctic Tale 28.06.2013 Žanr: Adventure   Ocena 3.5
Igranje æe evoluirati kao starost životinje! Tokom jedanaest faza igraè sa snežnih planina ide preko burnih led listova, i na ledenom okeanu kojim patroliraju smrtonosne ubice kitovi. Faze naizmenièno slobodne roming oblasti koje sadrže nekoliko mini-igara i putovanja kroz zone, sa opadanjem litice od planina do opstanka u otvorenom okeanu u oluji koja besni oko vas.

B-17: Fortress in the Sky
www.nintendo.in.rs - B-17: Fortress in the Sky 15.09.2016 Žanr: Flight Action   Ocena 4
B- 17: Tvrðava Ski Box B- 17 je mesto gde igraè nosi u srcu vazdušni rat preko Nemaèke i okupiranih teritorija u jesen 1944. Nintendo Duel ekran oživljava zvuk bitke za vazdušnu nadmoæ protiv najveæeg zla 20. veka. Branite "Lucky 25" kroz 25 srca koja lupaju misijama širom Francuske, Holandije, Španije, Finske i u samoj Nemaèkoj. Svaki èovek je u poziciji da izbegava smrtonosne pancir susrete, i pobrinite se da bomba padne pravo u ol'"pickle barrel". Kada ste uradili svoj posao za Ujka Sema, vi letite za sebe i vraæate se nazad na pobedu!

Baby Pals
www.nintendo.in.rs - Baby Pals 06.03.2013 Žanr: Party   Ocena 4
Doneti sate zabave u kuæi bebe Ortaka, igra u kojoj æete moæi da uradite sve zabavne stvari kao pravi roditelji kada joj se ne sviða hrana, kupanje, igranje i kada spustite svoju bebu. Ako ste zaista dobar roditelj, vaš mali anðeo æe vam uzvratiti ljubav... kootchi kootchi Koo !

Balls of Fury
www.nintendo.in.rs - Balls of Fury 14.05.2013 Žanr: Sports   Ocena 7
U podzemnom i izglavljenom svetu Ping-ponga, bez prebijene pare bivši profesionalni igraè ping-ponga Phenom Randy Dayton je usisan u ovom vrtlogu kada je FBI agent Rodriges rešio da ga regrutuje za tajnu misiju. Rendi je odluèan da se vraæaju nazad i povrate svoju bivšu slavu, i da se osvete ubici njegovog oca. Loptice Fjuri, hit Kristofer Voken. U Balls of Furi, zapravo igraju stoni tenis pomoæu ekrana osetljivog na dodir. Moraæete se snaæi sa loptom, kao i tempom a možete brže i teže protivnike dobiti. Postoji mnogo naèina zabavno igrati lopte of Furi, ukljuèujuæi izložbe mod, arkadni mod, i prièu o modu. Igrajte na bežièni DS protiv prijatelja.

     


Pretraga

prikaži sve igrice
 
prikaži po godini izdavanja
   2010      2009      2008  
   2007      2006      2005  
   2004  
 
prikaži po oceni
   manja od 5
   od 5 od 7
   od 7 od 9
   od 9 od 10
 
pretraži po nazivu
  
 
pretraži po žanru
 

Prodaja