Naslovna   Prodaja   Predložite igricu   Nintendo DS   Kontakt
 
 
PRIKAZ PO GODINI IZDAVANJA - 2008

Age of Empires: Mythologies
www.nintendo.in.rs - Age of Empires: Mythologies 02.06.2010 Žanr: Turn-Based Strategy, Turn-Based Strategy   Ocena 8
Age of Empires: mitologija je smeštena u vreme kada su se mnogi Bogovi i druga mitska biæa poštovala. Postoje tri glavne struje na osnovu ovih vremena - stari Egipæani, Grci i Nordijci - svako ima svoje jedinstvene osobine. Na primer Egipæani su pogodni za odbrambenu igru. Morate da zaštitite svoje teritorije, i polako postavite mamac protiv svojih neprijatelja i da iskoristite priliku kada se njihov broj smanjuje. Nasuprot tome, Nordijska struja bolje koristiti ofanzivu strategije uma. Age of Empires: mitologija takoðe nudi impresivno iskustvo za više igraèa na DSu. Naèin igranja je vrlo slièan kao kod ostalih igara strategije dostupne na DS. Vi æete poèeti na nivou male armije koja se sastoji od raznih jedinica. Postoje pešadijske jedinice za direktni napad, konjica za brzinu preko bojišta, i naravno strelci koji napadaju neprijatelje direktno. Pored toga, postoje heroj i mit jedinice. Vizuelno, mitologija je lepo predstavljena sa pristojnom pozadinom, ukljuèujuæi snežne planine, pustinje i šume. Nažalost, tokom neke od bitaka u veæem obimu, kada imate više od deset jedinica u jednoj oblasti karte, stvari poèinju da izgledaju malo pretrpane. Sve u svemu, Age Of Empires: mitologija je veliki naslov koji bi trebalo da vas okupira duže vreme.

AMF Bowling: Pinbusters
www.nintendo.in.rs - AMF Bowling: Pinbusters 01.04.2013 Žanr: Sports   Ocena 4.8
Uzbudljiva staza je u vašim rukama sa AMF Kuglanje Pinbusters! Bowl 'em down u uzbudljivoj svetskoj akciji u kuglanju na Nintendo DS! Izazivamo igraèe iz celog sveta da se takmièe za Svetski kup u kuglanju!

Arkanoid DS
www.nintendo.in.rs - Arkanoid DS 02.06.2010 Žanr:    Ocena 5
Istražuje tri modusa igre koji nude razlièite igre namenjene širokom krugu korisnika. Takmièe se protiv drugih sa dve ili èetiri opcije za više igraèa da uzme titulu i Arkanoid DS-šampiona. Ukrasiti Arkanoid DS sa šarenim dizajnom od trgovanja poenima steèena kroz igru za zabavu. Osnovna ideja je vrlo jednostavna - morate uništiti sve blokove na vrhu ekrana tako da ih pogaðate loptom zadržavajuæi loptu u igri tako što je udarate lopaticama koje se kreæu napred i nazad. Pored toga, ponekad postoje cigle koje se moraju udariti više od jednom da bi bile uništene, zatim neuništivi blokovi, pa èak i cigle koje se kreæu. Cilj ostaje isti, a to je ukloniti sve cigle pre nego što izgubite sve svoje kugle.

Army Men: Soldiers of Misfortune
www.nintendo.in.rs - Army Men: Soldiers of Misfortune 02.06.2010 Žanr: Action   Ocena 3.9
Ako vam je potreban primer serije koja je preplašila na smrt poslednje dve generacije, Vojske Muškarci igre su pravi primer. Kada je izdat prvi hit igre konzole, bilo je zabavno, bila je to pametna ideja. Plastièni vojnici su izgledali kao deca bez koštica jedni protiv drugih u sveopštoj borbi za nadmoæ. Sve više i više (i više) igara se pojavilo u prodavnicama. Kao i kod svih starih igara ovih dana, serija pokušava da doðe do restrukturiranja i povratka u vidu dve veoma razlièite igre sa istim naslovom - Vojska muškarci: Vojnik nesreæe.

Away: Shuffle Dungeon
www.nintendo.in.rs - Away: Shuffle Dungeon 23.03.2017 Žanr: Role-Playing Game   Ocena 6
U gostima: Nasumièno Tamnica je nepoznata sila koja je lišila Veb Selo svojih stanovnika, i sada jedini junak koji je ostao mora da spase ukradene seljane iz zloslutne tamnice i teži da izloži poraz misterioznih lopova. Maè mora prvo da prikupimo koristeæi razne predmete, ukljuèujuæi muzièke instrumente u pokušaju otkrivanja tajne tamnice u kojima su zatvorenici. Uspešna ušteda je još jedan izazov koja daje jedinstvenu vremensku "dvoliènost", koja šteti Maèu i preživelima kada istekne vreme. Saèuvani meštani æe pružiti pomoæ u potrazi Maèa, kao što æe i magièni "Fupongs" omoguæiti specijalizovane prodavnice u selu za oklop, oružje, medicinsku pomoæ i ostalo.

     


Pretraga

prikaži sve igrice
 
prikaži po godini izdavanja
   2010      2009      2008  
   2007      2006      2005  
   2004  
 
prikaži po oceni
   manja od 5
   od 5 od 7
   od 7 od 9
   od 9 od 10
 
pretraži po nazivu
  
 
pretraži po žanru
 

Prodaja