Naslovna   Prodaja   Predložite igricu   Nintendo DS   Kontakt
 
 
PRIKAZ PO GODINI IZDAVANJA - 2009

Assassin's Creed II: Discovery
www.nintendo.in.rs - Assassin's Creed II: Discovery 16.03.2016 Žanr: Action   Ocena 8
U nastavku blokbaster akcione avanture zalazimo dublje u tajno društvo atentatora. U Assassins Creed II Discovery igraèi kroz neopisivo poglavlje iz Creed Greh II ulaze u prièe koristeæi jedinstvenu prednost Nintendo DS platforme. U igri, Ezio putuje u Španiju da spasi kolege ubice koji se kriju pod maskom inkvizicije, otkrivajuæi zaveru Templari putuju na zapad i otkrivaju Novi svet. Assassins Creed II Discovery uzima visoku poziciju u sledeæoj generaciji sa naglaskom na uzbudljivu brzinu i oduzimanju daha u akrobacijama. U igri animacija pruža igraèima pravo uzbudljivo iskustvo i u intuitivnim kontrolama omoguæava igraèima da lako izvrše ubistva i nimbli navigaciju prepreka ili postizanje velike brzine. Nintendo DSi vlasnici æe moæi da svoju sliku stave direktno u igru kao "Traži se!" plakata.

Astro Boy: The Video Game
www.nintendo.in.rs - Astro Boy: The Video Game 02.06.2010 Žanr: Action   Ocena 5
U Astro Boy: video igri, igraèi postaju heroji, Astro Boy, i izaðu na ulice u avanturu za èuvanje metroa, Grada od kandži zlog kamenog predsednika i njegove robot vojske. Koristeæi celi arsenal oružja i sposobnosti - Super Snaga, let, ruke Topovi, Butt mitraljeza i bušilice panike - igraèi kreæu u bitku protiv horde robota neprijatelja i kolosalnog gazde, ukljuèujuæi i neke nikad-pre-vidjene neprijatelje preko metro grada i misteriozne površine. Izbegavajte neprijatelje i zabiti gde vrebaju opasnosti.

Band Hero
www.nintendo.in.rs - Band Hero 26.08.2015 Žanr: Music   Ocena 7
Bend Hero donosi eksplozivnu socijalnu igru sa dodatkom vokala i bubnjeva - preko inovativnih šaržera. Gitaru i bas igru popularizovao je od Guitar Hero On Tour trilogije. Bend Hero omoguæava igraèima da izaberu naèin na koji oni žele da igraju u multiplaier modu sa bilo kojim instrumentom kombinaciju gitara, bas, bubnjevi i vokal, doboš i pojas neke od najpopularnijih današnjih žanrova muzike , ukljuèujuæi i rok, pop, alternativnu i pank muziku. Najveæi raznovrstan skup listi do danas Nintendo DS Lite nudi 30 majstora muzike snimcima iz vrha današnjice ukljuèujuæi: Blink-182, Avril Lavigne, The Killers, KT Tunstall i Fall Out Boy. Sa novim karakteristikama igraèi mogu da uživaju u svakom trenutku, bilo gde, postanite potpuno novi Rockstar urednik i pokušajte u potpunosti da prilagodite svoje èlanove benda, No Fail mode i Stage Stunts. Bend Hero menja naèin na koji igre mogu de se igraju na putu.

Ben 10: Alien Force - Vilgax Attacks
www.nintendo.in.rs - Ben 10: Alien Force - Vilgax Attacks 30.07.2010 Žanr: Action   Ocena 5
Najnovije igre u multimillion-jedinica-prodaje Ben 10 video igre spadaju u najpopularnije na osnovu hit televizijskog shoua Kartun Network. Ben 10: Alien sila Vilgak napadi stavlja igraèa u kontrolu Ben Tennison na putovanje u svemir, na planetu koju nije nikada ranije video. Ben æe koristiti 10 svojih formi i njihova posebna ovlašæenja u boj. Njegov najveæi neprijatelj je Vilgak. u nastojanju da osvoji univerzum jedna planeta u isto vreme nudi solidnu mešavinu borbe, rešavanju slagalica i platformi igre. Ben 10 Alien Force - Vilgak napad obezbeðuje sati igranja za igraèe svih nivoa veštine.

Black Sigil: Blade of the Exiled
www.nintendo.in.rs - Black Sigil: Blade of the Exiled 22.04.2013 Žanr:    Ocena 5.5
Bel Lenora je svet u kome su ljudi roðeni sa magijom. Pre mnogo godina jedan èovek je hodao zemljom bez magije. On je doneo smrt i tragediju sa sobom i bio proteran od strane hrabrih generala. Prošlo je petnaest godina od njegovog proterivanja i još jednom, mladiæ bez magije šeta zemljom Bel Lenora ... Black Sigil:Blade of the Exiled je igra koja æe oduševiti sve igraèe. Igra ukljuèuje živa okruženja koji stvaraju realne još maštovitije predele sa 40 do 50 + sati igranja i puno potraga. Strateški prilagodite 3 partije osoba sa do 8 jedinstvenih karaktera. Igra ima 100 + razlièite fizièke i magijske veštine / kombinacije, 100 + raznih oružja, i 200 + razlièitih komada oklopa.

     


Pretraga

prikaži sve igrice
 
prikaži po godini izdavanja
   2010      2009      2008  
   2007      2006      2005  
   2004  
 
prikaži po oceni
   manja od 5
   od 5 od 7
   od 7 od 9
   od 9 od 10
 
pretraži po nazivu
  
 
pretraži po žanru
 

Prodaja