Naslovna   Prodaja   Predložite igricu   Nintendo DS   Kontakt
 
 
PRIKAZ PO GODINI IZDAVANJA - 2010

A Kappa's Trail
www.nintendo.in.rs - A Kappa's Trail 03.04.2013 Žanr: Puzzle   Ocena 8.5
Zakoraèite u svet kappa, mitski reèni duh poznat u japanskom folkloru, koji pokušava da naðe svoj put do ljudskog sveta. Vi æete poèeti svoj put u Kappa Cove, dobro mesto za istraživanje, vežbati da se kreæete naokolo i grickati nekoliko riba. Intuitivne kontrole se rukuju olovkom (nacrtate trag i kapa æe ga slediti), ali pomoænik Chumfish je više nego spreman da vas nauèiti osnove. Kada jednom poènete svoj put kroz Kappa staze, srešæete se sa prikupljanjem kovanica, pravljenjem skrovišta i ratne mini-kappas koje vam mogu pomoæi na specifiène naèine. Samo budite sigurni da izbegnete ruku ðavola. Ako vam je potrebna pauza, možete da prikupite slike ili kasete iz Chumfish Shack, brojati tanjire u suši restoranu ili testirate svoju srèanost u izdajnièke Suðenje ploèice. Sa svojim slatkom grafikom i šarmantnom prièom, vaše vreme sa Kappa æe svakako biti za pamæenje. Ko zna šta æete pronaæi dok probijate svoj put kroz staze KAPPA ?

Absolute Reversi
www.nintendo.in.rs - Absolute Reversi 04.07.2013 Žanr: Board   Ocena 7
Ova reversi igra je za sve igraèe na bilo kom nivou. Apsolutni reversi uzimaju klasiènu strategiju igre i ažuriraju ga za 21. vek sa tri moda igre. Besplatni Plei režim omoguæava vam da izaberete jedan od osam likova razlièitih sposobnosti da igraju protiv. U Challenge modu, dobijate misije da da bi unapredili igru. Sa treæim režimom, možete igrati protiv prijatelja preko DS Dovnload Plei. Dodatne funkcije ukljuèuju strategiju za upotrebu, razlièite nivoe sposobnost i "pomoæ" funkcije, što osvetljava sve moguæe poteze.

Academy Checkers
www.nintendo.in.rs - Academy Checkers 02.04.2014 Žanr: Board   Ocena 7
Najpoznatija igra na dasci na svetu, igra za dva igraèa se sada pridružila našoj Akademiji. Ako nema nikog da se takmièi sa vama, nema potrebe da brinete: vešti AI igraèi æe se rado igrati sa vama u dve varijante: engleske dame mice.

Again
www.nintendo.in.rs - Again 20.05.2013 Žanr: Adventure   Ocena 4.5
Prièa poèinje pre 19 godina kada nerešena serija ubistava uzdrma mali grad Clockford. Na mestu zloèina, detektivi smatraju da je kljuèni dokaz koji povezuje sa zloèinima zajedno -pocepan komad dolara i pokazujuæe Oko Proviðenja. I danas, još niz ubistava rešava. Kao FBI agent Džonatan Viver, vi æete slediti tragove koristeæi svoje prošlosti Vizija ovlašæenja i kretanje kroz fiktivnu adaptaciju kriminala u Nju Džersiju. Pored otkrivanja prièe, nauèiæete o pozadini svakog lika i prièe koje su interesantne svaka za sebe. Od kreatora Hotela Sumraka dolazi novi zloèin misterija, titule... Sa zanosnom prièom punom neizvesnosti, neoèekivanih iznenaðenja i jedinstvene vizuelne prezentacije, ovo je najnovija kreacija avanturistièkog žanra, podignuta na potpuno novi nivo.

Alice in Wonderland
www.nintendo.in.rs - Alice in Wonderland 30.10.2013 Žanr: Adventure   Ocena 8.5
Kada bi svi bili otvorenog uma, možda bi svet malo manje imao mržnje i malo više radosti i to bi bilo poput èuda. Nažalost, politièki lideri, porezi, teroristièke pretnje i èinjenica da ne možete da ukljuèite televizor bez rasprave neke vrste i loše vesti nas èine pesimistima. Ništa neæe ikada iæi desno, nikada neæu naæi dobar posao, neæu biti u moguænosti da priuštim da odem na odmor, ja ne mogu izaæi iz ove koloteèine - i kao posledica tog naèina razmišljanja, naravno, pesimistiène osobe bi pomislile da æe Alice in Wonderland za Nintendo DS biti osrednji i namenjen deci. Ali nemojte biti takvi, jer bi veoma pogrešno pretpostavili a ovo može biti najboljA DS-igra izdata u 2010. Jeste li se ikad pitali šta bi bilo da padate u rupu zeca? Istražite vizuelno divan svet ispunjen kapricioznim podešavanjima, optièkom iluzijom, radoznalo izazovnom zagonetkom. Igraj kao Mad Hatter, Beli Zec, Cheshire Cat i ostali nezaboravni likovi iz filma.

     


Pretraga

prikaži sve igrice
 
prikaži po godini izdavanja
   2010      2009      2008  
   2007      2006      2005  
   2004  
 
prikaži po oceni
   manja od 5
   od 5 od 7
   od 7 od 9
   od 9 od 10
 
pretraži po nazivu
  
 
pretraži po žanru
 

Prodaja