Naslovna   Prodaja   Predložite igricu   Nintendo DS   Kontakt
 
 
PRIKAZ PO OCENI

Again
www.nintendo.in.rs - Again 20.05.2013 Žanr: Adventure   Ocena 4.5
Prièa poèinje pre 19 godina kada nerešena serija ubistava uzdrma mali grad Clockford. Na mestu zloèina, detektivi smatraju da je kljuèni dokaz koji povezuje sa zloèinima zajedno -pocepan komad dolara i pokazujuæe Oko Proviðenja. I danas, još niz ubistava rešava. Kao FBI agent Džonatan Viver, vi æete slediti tragove koristeæi svoje prošlosti Vizija ovlašæenja i kretanje kroz fiktivnu adaptaciju kriminala u Nju Džersiju. Pored otkrivanja prièe, nauèiæete o pozadini svakog lika i prièe koje su interesantne svaka za sebe. Od kreatora Hotela Sumraka dolazi novi zloèin misterija, titule... Sa zanosnom prièom punom neizvesnosti, neoèekivanih iznenaðenja i jedinstvene vizuelne prezentacije, ovo je najnovija kreacija avanturistièkog žanra, podignuta na potpuno novi nivo.

AMF Bowling: Pinbusters
www.nintendo.in.rs - AMF Bowling: Pinbusters 01.04.2013 Žanr: Sports   Ocena 4.8
Uzbudljiva staza je u vašim rukama sa AMF Kuglanje Pinbusters! Bowl 'em down u uzbudljivoj svetskoj akciji u kuglanju na Nintendo DS! Izazivamo igraèe iz celog sveta da se takmièe za Svetski kup u kuglanju!

Arctic Tale
www.nintendo.in.rs - Arctic Tale 28.06.2013 Žanr: Adventure   Ocena 3.5
Igranje æe evoluirati kao starost životinje! Tokom jedanaest faza igraè sa snežnih planina ide preko burnih led listova, i na ledenom okeanu kojim patroliraju smrtonosne ubice kitovi. Faze naizmenièno slobodne roming oblasti koje sadrže nekoliko mini-igara i putovanja kroz zone, sa opadanjem litice od planina do opstanka u otvorenom okeanu u oluji koja besni oko vas.

Army Men: Soldiers of Misfortune
www.nintendo.in.rs - Army Men: Soldiers of Misfortune 02.06.2010 Žanr: Action   Ocena 3.9
Ako vam je potreban primer serije koja je preplašila na smrt poslednje dve generacije, Vojske Muškarci igre su pravi primer. Kada je izdat prvi hit igre konzole, bilo je zabavno, bila je to pametna ideja. Plastièni vojnici su izgledali kao deca bez koštica jedni protiv drugih u sveopštoj borbi za nadmoæ. Sve više i više (i više) igara se pojavilo u prodavnicama. Kao i kod svih starih igara ovih dana, serija pokušava da doðe do restrukturiranja i povratka u vidu dve veoma razlièite igre sa istim naslovom - Vojska muškarci: Vojnik nesreæe.

B-17: Fortress in the Sky
www.nintendo.in.rs - B-17: Fortress in the Sky 15.09.2016 Žanr: Flight Action   Ocena 4
B- 17: Tvrðava Ski Box B- 17 je mesto gde igraè nosi u srcu vazdušni rat preko Nemaèke i okupiranih teritorija u jesen 1944. Nintendo Duel ekran oživljava zvuk bitke za vazdušnu nadmoæ protiv najveæeg zla 20. veka. Branite "Lucky 25" kroz 25 srca koja lupaju misijama širom Francuske, Holandije, Španije, Finske i u samoj Nemaèkoj. Svaki èovek je u poziciji da izbegava smrtonosne pancir susrete, i pobrinite se da bomba padne pravo u ol'"pickle barrel". Kada ste uradili svoj posao za Ujka Sema, vi letite za sebe i vraæate se nazad na pobedu!

     


Pretraga

prikaži sve igrice
 
prikaži po godini izdavanja
   2010      2009      2008  
   2007      2006      2005  
   2004  
 
prikaži po oceni
   manja od 5
   od 5 od 7
   od 7 od 9
   od 9 od 10
 
pretraži po nazivu
  
 
pretraži po žanru
 

Prodaja