Naslovna   Prodaja   Predložite igricu   Nintendo DS   Kontakt
 
 
PRIKAZ PO OCENI

Alleyway
www.nintendo.in.rs - Alleyway 20.05.2015 Žanr: Action   Ocena 6
Mario mora da uništi zid od cigala, ali on neæe da ga ruši èekiæem. Umesto toga, Mario æe pilotirati veslom i odbija loptu o zid. Svaki put kada lopta udari ciglu, cigla æe nestati. Kao što lopta poèinje da eliminiše sve više i više cigala, ona poèinje da se kreæe brže, a kada sve cigle u eliminišu pojavljuje se novi nivo. U nekim bonus fazama, cigle su rasporeðene da formiraju Nintendo klasiène likove. Na vama je da pomognete Mariju da uništi cigle i nastavi da se lopta kreæe.

American Dragon: Jake Long -- Attack of the Dark Dragon
www.nintendo.in.rs - American Dragon: Jake Long -- Attack of the Dark Dragon 27.02.2013 Žanr: Action   Ocena 6.5
Na osnovu Disney Channel show, Amerièki zmaj - Napad Tamnog zmaja za Nintendo DS omoguæava da igraèi preuzmu kontrolu nad Džejkom, koji treba da udari i prokrèi svoj put kroz najezdu zlikovaca, i da spase devojku iz Tamnog Zmaja. American Dragon - Napad Tamnog zmaja ima pet razlièitih svetova sa više od 20 nivoa. Kada se Džejk transformiše u Amerièkog Zmaja, igraèi mogu da oslobode zmaja, požare, vrše napade skokom, biæem sa repom prevucite u letu u 3D sa do èetiri prijatelja u bežiènom modu.

Arkanoid DS
www.nintendo.in.rs - Arkanoid DS 02.06.2010 Žanr:    Ocena 5
Istražuje tri modusa igre koji nude razlièite igre namenjene širokom krugu korisnika. Takmièe se protiv drugih sa dve ili èetiri opcije za više igraèa da uzme titulu i Arkanoid DS-šampiona. Ukrasiti Arkanoid DS sa šarenim dizajnom od trgovanja poenima steèena kroz igru za zabavu. Osnovna ideja je vrlo jednostavna - morate uništiti sve blokove na vrhu ekrana tako da ih pogaðate loptom zadržavajuæi loptu u igri tako što je udarate lopaticama koje se kreæu napred i nazad. Pored toga, ponekad postoje cigle koje se moraju udariti više od jednom da bi bile uništene, zatim neuništivi blokovi, pa èak i cigle koje se kreæu. Cilj ostaje isti, a to je ukloniti sve cigle pre nego što izgubite sve svoje kugle.

Astro Boy: The Video Game
www.nintendo.in.rs - Astro Boy: The Video Game 02.06.2010 Žanr: Action   Ocena 5
U Astro Boy: video igri, igraèi postaju heroji, Astro Boy, i izaðu na ulice u avanturu za èuvanje metroa, Grada od kandži zlog kamenog predsednika i njegove robot vojske. Koristeæi celi arsenal oružja i sposobnosti - Super Snaga, let, ruke Topovi, Butt mitraljeza i bušilice panike - igraèi kreæu u bitku protiv horde robota neprijatelja i kolosalnog gazde, ukljuèujuæi i neke nikad-pre-vidjene neprijatelje preko metro grada i misteriozne površine. Izbegavajte neprijatelje i zabiti gde vrebaju opasnosti.

Away: Shuffle Dungeon
www.nintendo.in.rs - Away: Shuffle Dungeon 23.03.2017 Žanr: Role-Playing Game   Ocena 6
U gostima: Nasumièno Tamnica je nepoznata sila koja je lišila Veb Selo svojih stanovnika, i sada jedini junak koji je ostao mora da spase ukradene seljane iz zloslutne tamnice i teži da izloži poraz misterioznih lopova. Maè mora prvo da prikupimo koristeæi razne predmete, ukljuèujuæi muzièke instrumente u pokušaju otkrivanja tajne tamnice u kojima su zatvorenici. Uspešna ušteda je još jedan izazov koja daje jedinstvenu vremensku "dvoliènost", koja šteti Maèu i preživelima kada istekne vreme. Saèuvani meštani æe pružiti pomoæ u potrazi Maèa, kao što æe i magièni "Fupongs" omoguæiti specijalizovane prodavnice u selu za oklop, oružje, medicinsku pomoæ i ostalo.

     


Pretraga

prikaži sve igrice
 
prikaži po godini izdavanja
   2010      2009      2008  
   2007      2006      2005  
   2004  
 
prikaži po oceni
   manja od 5
   od 5 od 7
   od 7 od 9
   od 9 od 10
 
pretraži po nazivu
  
 
pretraži po žanru
 

Prodaja