Naslovna   Prodaja   Predložite igricu   Nintendo DS   Kontakt
 
 
PRIKAZ PO OCENI

A Kappa's Trail
www.nintendo.in.rs - A Kappa's Trail 03.04.2013 Žanr: Puzzle   Ocena 8.5
Zakoraèite u svet kappa, mitski reèni duh poznat u japanskom folkloru, koji pokušava da naðe svoj put do ljudskog sveta. Vi æete poèeti svoj put u Kappa Cove, dobro mesto za istraživanje, vežbati da se kreæete naokolo i grickati nekoliko riba. Intuitivne kontrole se rukuju olovkom (nacrtate trag i kapa æe ga slediti), ali pomoænik Chumfish je više nego spreman da vas nauèiti osnove. Kada jednom poènete svoj put kroz Kappa staze, srešæete se sa prikupljanjem kovanica, pravljenjem skrovišta i ratne mini-kappas koje vam mogu pomoæi na specifiène naèine. Samo budite sigurni da izbegnete ruku ðavola. Ako vam je potrebna pauza, možete da prikupite slike ili kasete iz Chumfish Shack, brojati tanjire u suši restoranu ili testirate svoju srèanost u izdajnièke Suðenje ploèice. Sa svojim slatkom grafikom i šarmantnom prièom, vaše vreme sa Kappa æe svakako biti za pamæenje. Ko zna šta æete pronaæi dok probijate svoj put kroz staze KAPPA ?

Absolute Reversi
www.nintendo.in.rs - Absolute Reversi 04.07.2013 Žanr: Board   Ocena 7
Ova reversi igra je za sve igraèe na bilo kom nivou. Apsolutni reversi uzimaju klasiènu strategiju igre i ažuriraju ga za 21. vek sa tri moda igre. Besplatni Plei režim omoguæava vam da izaberete jedan od osam likova razlièitih sposobnosti da igraju protiv. U Challenge modu, dobijate misije da da bi unapredili igru. Sa treæim režimom, možete igrati protiv prijatelja preko DS Dovnload Plei. Dodatne funkcije ukljuèuju strategiju za upotrebu, razlièite nivoe sposobnost i "pomoæ" funkcije, što osvetljava sve moguæe poteze.

Academy Checkers
www.nintendo.in.rs - Academy Checkers 02.04.2014 Žanr: Board   Ocena 7
Najpoznatija igra na dasci na svetu, igra za dva igraèa se sada pridružila našoj Akademiji. Ako nema nikog da se takmièi sa vama, nema potrebe da brinete: vešti AI igraèi æe se rado igrati sa vama u dve varijante: engleske dame mice.

Ace Combat Assault Horizon Legacy
www.nintendo.in.rs - Ace Combat Assault Horizon Legacy 05.02.2014 Žanr:    Ocena 8
Kritièki priznat antenski borbena serija leti na Nintendo 3DS! Ace Combat Assault Horizon Legacy isporuèuje supersoniènu leteæu, uzbudljivu borbu i visinske akrobacije i sve to u 3D prvi put! Sa ekranom osetljivim na dodir ciljanje i dodavanje mehaniènih kontrola, igraèi preuzimaju punu komandu nad svim intenzivnim okršajima i omoguæiti u deliæu sekunde kontra-manevre, dinamiènu borbu i akciono i zadovoljavajuæe bacanja neprijatelja. Fanovi serije mogu se radovati širokom spektru realnih aviona do pilota, i da preuzmu raznovrstan asortiman misija.

Adventure Island
www.nintendo.in.rs - Adventure Island 01.10.2014 Žanr: Platform   Ocena 7
U Adventure Island igraèi preuzimaju ulogu Uèitelj Higgins, koji kreæe da spasi svoju princezu. U svojoj potrazi, Uèitelj Higgins æe morati da opremi svoju skejtbord i raznovrsnost oružja dok se bori za svoj put kroz 8 razlièitih svetova. Uzeti hranu usput za dopunu i izbeæi prerane smrti! Pronaði skrivena jaja za brze preèice i bonus stavke ! Regrutovati pomoæ dinosaurusa kad se otisnete na nebo, ili pucati na vatrene lopte neoèekivanog protivnika! Potraga za princezu æe biti avantura života!

     


Pretraga

prikaži sve igrice
 
prikaži po godini izdavanja
   2010      2009      2008  
   2007      2006      2005  
   2004  
 
prikaži po oceni
   manja od 5
   od 5 od 7
   od 7 od 9
   od 9 od 10
 
pretraži po nazivu
  
 
pretraži po žanru
 

Prodaja