Naslovna   Prodaja   Predložite igricu   Nintendo DS   Kontakt
 
 
PRIKAZ PO OCENI

Advance Wars: Dual Strike
www.nintendo.in.rs - Advance Wars: Dual Strike 29.10.2014 Žanr: Turn-Based Strategy   Ocena 9
Popularna Advance Wars serija dolazi na Nintendo DS. Najnovije igre vojne serije imaju taktiku novih borbenih sistema koji u potpunosti koristi prednosti dva sistema ekranima. Koristite vrh ekrana za brzo referentne bitke Intel, ili preuzimanje kontrole u borbama na oba ekrana. Komanda flote boraca je visoko na nebu dok je trupa u sukobima sa neprijateljem na terenu daleko ispod. Izaberite nekog od novih starešina, i kombinujute svoja ovlašæenja za neverovatne napade. Za borbe sa preokretom, igraèi dovode vojnike, a akcija je orijentisana na borbu protiv oluje neprijatelja. Samo zgrabi olovku i izvuci mape pravo na ekran osetljiv na dodir, a onda poslati mape prijateljima bežièno.

AlphaBounce
www.nintendo.in.rs - AlphaBounce 24.06.2010 Žanr: Role-Playing Game, Action   Ocena 9.5
AlphaBounce kombinuje klasiène metode-razbijanje koncepta RPG funkciJe, nudeæi vam priliku da istražite beskrajni univerzum sa milionima nivoa. Otkrijte skrivene stavke u najdubljim uglovima galaksije. Koristite ove stavke da modifikujete svoj svemirski brod i poboljšate svoju vatrenu moæ. Vas je zarobila zla korporacija intergalaktièkog rudarstva i proterani ste u svemir. Uz pomoæ svemirskog broda, vaša misija je da pronaðete svoj put kroz cigle kako bi se pronašao put nazad na Zemlju.

Alvin and the Chipmunks
www.nintendo.in.rs - Alvin and the Chipmunks 02.06.2010 Žanr: Music, Rhythm Action   Ocena 10
Igraèi igraju kao Chipmunks rok grupa na putu ka vrhu liste osvajanjem krajnje bitke takmièenja bendova. Alvin and the Chipmunks funkcionišu zabavnom muzikom i igrom, popularne licencirane pesme protežu kroz mnogo razlièitih perioda, kao i raznih igraèkih režima, ukljuèujuæi Multiplayer mini-igre i još mnogo toga. Ostvarujete snove tria koji èine Alvin, Sajmon i Teodor. Pevaju i igraju zajedno uz muziku koja sadrži popularne licencirane pesme iz razlièitih perioda, ukljuèujuæi neke od prvobitnih Chipmunk klasika. Izazovite prijatelje preko Multiplayera.

Animal Crossing: Wild World
www.nintendo.in.rs - Animal Crossing: Wild World 03.06.2013 Žanr: Role-Playing Game, Adventure   Ocena 9
U ovoj mahnito popularnoj Nintendo GameCube igri, igraèi, do tri prijatelja mogu da žive u istom selu u interakciji sa realnim vremenom - putem bežiène LAN mreže ili preko Nintendo Wi-Fi veze. Sada igraèi mogu iæi u daleke posete prijateljima u selu udaljenih hiljadama milja. Ekran osetljiv na dodir èini predmet menadžment zanimljivim. Kucanje slova i dizajniranje obrazaca sada se izvodi samo olovkom i time je ova tehnologija poteza daleko napredovala. Bez obzira da li igraèi žele da ukrase svoje domove, ulove bugove ili ribu, sakupljaju potpuno nove stavke kao što su kape i naoèare za sunce, ili samo æaskaju sa divljim i æaknutim likovima u svojim selima, uvek imaju šta da urade.

Bejeweled Twist
www.nintendo.in.rs - Bejeweled Twist 08.01.2014 Žanr: Puzzle   Ocena 9
Pop Cap igre imaju dugu istoriju poboljšanja u predstavljanju prethodnih naslova, i Bejeweled Twist vas neæe razoèarati. Svetle boje, izuzetni zvuèni efekti i privlaèna muzièka numera sve dodate u prezentaciju, dokazuju da je Bejeweled Twist jedan od najvažnijih naslova na tržištu. Rotirati nakit za postavljanje elektriciteta, mudre prepreke kao što su brave i bombe, stvaranje visoko-naponske munje i plamen dragog kamenja predstavljaju strateški izazov. Bez obzira na režim, pronaæi æete bezbroJ naèina za pobedu.

     


Pretraga

prikaži sve igrice
 
prikaži po godini izdavanja
   2010      2009      2008  
   2007      2006      2005  
   2004  
 
prikaži po oceni
   manja od 5
   od 5 od 7
   od 7 od 9
   od 9 od 10
 
pretraži po nazivu
  
 
pretraži po žanru
 

Prodaja