Naslovna   Prodaja   Predložite igricu   Nintendo DS   Kontakt
 
 
PRETRAGA PO ŽANRU Action

TMNT
www.nintendo.in.rs - TMNT 03.06.2010 Žanr: Platform, Action   Ocena 5.5
Na osnovu svih-novih CGI TMNT filmova, Ubisoft je TMNT video igra koja se odvija u Njujorku, gradu koji napadaju èudna stvorenja. Mogao bi bogati i misteriozni Maks Winters da bude ukljuèen? Njujork treba kornjaèe sada više nego ikada, ali sa kojima se suoèava kao sa njihovim najveæim herojima i kao braæom. Pošto je sudbina grada i njihovih porodica u pitanju, to je do Leonarda sa Zen Master Splintera da obnovi jedinstvo nindža kornjaèa discipline. U ovom veoma impresivnom iskustvu, pridružite se nindža kornjaèama i njihovom iskustvu i intenzivnim spretnostima, kroz saradnju u moænim borbenim potezima. Uèestvujte u ninðža akciji, ponovnom ujedinjenju kornjaèa i èuvanju Njujorka. Leonardo, Rafaelo, Donatelo i Mikelanðelo su igraèi, svaki sa jedinstvenim akrobatskim pokretom, oružjem i borbenim veštinama.

Scooby-Doo! Unmasked
www.nintendo.in.rs - Scooby-Doo! Unmasked 03.06.2010 Žanr: Action, Adventure, Platform   Ocena 7.2
U ovoj akciji igre i avanture na platformi, igraèi preuzimaju ulogu Scooby Doo. Igraèi moraju prestati da se plaše jezivo kostimiranih likova, i demaskiraju istinu i dokažu nevinost Jeda. Scooby je u stanju da palicom i strelom krene i cilja na èudovišta. Igra se sastoji od tri izdvojena sveta gde svaki funkcioniše na više nivoa sa mini igrama sa brojnim scenama. Igraèi æe prepoznati glas originalne serije. Osim toga, efekti iz originalnog stripa, kao što su konzervirani smeh i klasiène fraze, su ukljuèene u igru.

Robots
www.nintendo.in.rs - Robots 03.06.2010 Žanr: Adventure, Action   Ocena 6.6
Roboti bacaju igraèa u ulogu Rodni Copperbottom. Heroj 2005 CG Twentieth Century Fox animiranog filma, kreæe u uzbudljivu avanturu kroz živi svet filma. Igra ukljuèuje filmska sredstva - ukljuèujuæi i karakter, grafiku i animaciju - da proizvedu poseban utisak igranja u svemiru filma. Robot treba da bude preuzet od strane zlog tiranina. Igraèi se kreæu uz pomoæ zupèanika i navijanja delova - otkrivaju mnoge naèine na koje se robot može pretvoriti u jedinstvene gadžete.

Rayman DS
www.nintendo.in.rs - Rayman DS 03.06.2010 Žanr: Platform, Action   Ocena 8.8
Rayman je jedna od najvažnijih prepoznatljivih znakova igrica širom sveta. Neustrašiv i prijateljski Rayman herojski dolazi na Nintendo DS da pobedi piratski teror koji je porobio njegov svet. Igraèi preuzmaju ulogu Raymana i putuju kroz magiène svetove koji imaju nadrealnu 3D grafiku. Trke i bitke kroz 45 komplikovanih dizajniranih oblasti. Istražite vodopade, dubinske peæine i skrovišta u bogatim 3D. Pratite svoj napredak i pazite na zdravlje Raymana na dnu ekrana vašeg DS-a. Trèite, skoèite, skijajte, plivajte, i letite helikopterom.

Ben 10: Alien Force
www.nintendo.in.rs - Ben 10: Alien Force 02.06.2010 Žanr: Action, Adventure   Ocena 4
Igraèi æe iskoristiti novi talenat roðaka Gvena da stvore štit energiju i koriste je za zaštitu i napad, kao i sposobnost Kevina Levina da apsorbuju materije kao što su beton, drvo i metal i stvore neprobojan oklop na telu. Ben 10 Alien sila igra je brzog tempa, 3D strana-klizanje akcione avanture koja nudi osam igraèkih karaktera, neogranièeno kombinovanog sistema, i zagonetke i izazove sa kojima æe se angažovati igraèi na svim nivoima. Nintendo DS verzija æe ponuditi alternativne igraæke oblike, ukljuèujuæi i Goop Eho Eho, dajuæi igraèima dodatna jedinstvena ovlašæenja da komanduju i istraže Ben 10: Alien Force. Igraèi rade na tome da pronaðu deda Maksa i prekinu ðavolske Highbreed borbe sa više od 20 vrsta neprijatelja, ukljuèujuæi i Highbreed osvajaèa.

     


Pretraga

prikaži sve igrice
 
prikaži po godini izdavanja
   2010      2009      2008  
   2007      2006      2005  
   2004  
 
prikaži po oceni
   manja od 5
   od 5 od 7
   od 7 od 9
   od 9 od 10
 
pretraži po nazivu
  
 
pretraži po žanru
 

Prodaja