Naslovna   Prodaja   Predložite igricu   Nintendo DS   Kontakt
 
 
PRETRAGA PO ŽANRU Compilation

Sonic Classic Collection
www.nintendo.in.rs - Sonic Classic Collection 02.06.2010 Žanr: Compilation, Action   Ocena 6.5
Sonic Classic Collection omoguæava fanovima i starim i novim da se ubrzano kreæu kroz èetiri zone originalne Mega Drajw avanture, u pokušaju da prikupe smaragde i spasu svet. Dok iskoriste sve prednosti Nintendo DS sistema, Sonic Classic Collection æe karakterisati nove funkcije, prve u ovoj originalnoj seriji, što znaèi da može da se igra bilo gde uživo, bilo kada! Igraèi æe takoðe imati priliku da prošire svoja znanja sa bogatstvom od dodataka, ukljuèujuæi i video i slike. Sonic Classic Collection okuplja prve èetiri Sonic Jež avanture - Sonic Jež, Sonic Jež 2 i Sonic 3 & Knuckles - uvoðenjem nekih od najuticajnijih Sonic naslova na celu novu generaciju igraèa iskljuèivo za DS .

Retro Atari Classics
www.nintendo.in.rs - Retro Atari Classics 30.07.2010 Žanr: Compilation, Action   Ocena 3.6
Atari je retro izgled Klasika 10 originalne Hevlett-Packard igre, ukljuèujuæi pong raketu komande, Asteroide, Centipede, Buru, Warlords, Gravitar, Lunarni Sheridan i Sprint. Svaki naslov je takav da se može igrati u svom izvornom obliku, kao i novom "tagged" modu, sa potpuno novim izgledom nekih od najpopularnijih današnjih grafita umetnika. Igra koristi prednosti svih tehnièkih inovacija na Nintendo DS koji donosi igranje, ukljuèujuæi funkcionalnost ekrana osetljivog na dodir za èvršæu igru kontrole, sa do èetiri igraèa na bežièni Multiplayer, dual ekran.

Konami Classics Series: Arcade Hits
www.nintendo.in.rs - Konami Classics Series: Arcade Hits 10.09.2014 Žanr: Compilation, Arcade   Ocena 8
Igre su sledeæe: cirkus Èarli: Preuzmite kontrolu nad klovnom po imenu Èarli, èineæi svoj put kroz niz tematskih cirkusa izazovima kao što su skakanje na trampolines, šetnja po žici i ljuljanje i let na trapezu. Contra: U ovom originalnom arkadnom pucaèina hitu, preuzimaju ulogu tvrdog marinca i treba jednom rukom iskoreniti smrtonosnu pretnju stranca. Roc'N Rope: Igraj kao arheolog i koristi svoj pištolj harpun preko litice u potrazi za legendarnim blagom, izbegavajuæi opasne peæinske ljude i dinosauruse na putu. Vreme pilot: PTT napred i nazad kroz vreme u Vaaem futuristièkom borbenom èamcu.

Game and Watch Gallery Review
www.nintendo.in.rs - Game and Watch Gallery Review 02.03.2016 Žanr: Compilation   Ocena 8
Preuzeta verzija klasika Game Boi-ja, omoguæena kroz virtualni Nintendo Konzolni servis. Igra & Gledanje Galerija za Nintendo eShopa je kompilacija od èetiri utakmice: Šahte, Vatre, Hobotnice, i Ulja Paniæ. Igraèi mogu uživati u klasiènoj verziji igre ili u modernoj verziji. Klasièna verzija æe vas odvesti nazad do 80-ih u jednostavnije vreme u video igrama. Moderne verzije imaju svoje omiljene likove i dovode vas u sadašnjost sa poboljšanom kontrolom igre i zvuènim efektima.

     


Pretraga

prikaži sve igrice
 
prikaži po godini izdavanja
   2010      2009      2008  
   2007      2006      2005  
   2004  
 
prikaži po oceni
   manja od 5
   od 5 od 7
   od 7 od 9
   od 9 od 10
 
pretraži po nazivu
  
 
pretraži po žanru
 

Prodaja