Naslovna   Prodaja   Predložite igricu   Nintendo DS   Kontakt
 
 
PRETRAGA PO ŽANRU Card Battle

Yu-Gi-Oh! 5D's Stardust Accelerator: World Championship Tournament 2009
www.nintendo.in.rs - Yu-Gi-Oh! 5D's Stardust Accelerator: World Championship Tournament 2009 02.06.2010 Žanr: Card Battle   Ocena 9.5
U Yu-Gi-Oh! 5D's Stardust Akccelerator: Svetsko prvenstvo 2009, igraèi mogu iskusiti najsnažnije ponude u franšizi Svetskog prvenstva u toku sa do 2.800 karata. Naslov je u funkciji više naèina igre. Igraèi takoðe mogu da se takmièe u Svetskom prvenstvu sa igraèima širom sveta. Ovaj naèin nudi više igri sa kartama od bilo kog drugog Yu-Gi-Oh! Svetsko prvenstvo u naslovu, Yu-Gi-Oh! 5D's Stardust Akcelerator: Svetsko prvenstvo u 2009 ukljuèuje igranje karata sa najnovijim booster paketom "Crimson crisis ", i nudi tri ekskluzivne trgovine karata koje isporuèuje u paketu.

Yu-Gi-Oh! World Championship Tournament 2008
www.nintendo.in.rs - Yu-Gi-Oh! World Championship Tournament 2008 02.06.2010 Žanr: Card Battle   Ocena 9.6
Dueling turnir se vratio sa zvaniènim softverom za 2008. Yu-Gi-Oh! Svet turnira! Borite se na dva uzbudljiva modusa igre: "Svetsko prvenstvo" mod, i novi "Duel svet" mod, gde možete imati poduhvat kroz dogaðaje, susret duhova u duelu, i kupovinu novih kartica. Ova igra je debitovala - Yu-Gi-Oh! Fanovi su verovatno zadovoljni èinjenicom da mogu dobiti sveže popravljene svoje omiljene kartice, i to je taj mali napredak koji ima priliku da se desi izmeðu razlièitih iteracija.

Dragon Ball Z: Harukanaru Densetsu
www.nintendo.in.rs - Dragon Ball Z: Harukanaru Densetsu 02.06.2010 Žanr: Card Battle, Role-Playing Game   Ocena 7.5
Ko zna šta se dešava u svetu Dragonball Z? Ovaj lik je mrtav, taj lik je ljut. Ali ono što je najbitnije je pola sata prevoda iznenaðujuæe dobre ruène igre ipak. Pa na sreæu, Bandai programer BEC se povlaèi i iskljuèuje prilièno dobro. Kao igraèi biraju svoje kartice i tako stvaraju prilièno uzbuðenje na televiziji. Igraèi poèinju od svakog nivoa na tabli za igru sa ciljem da se postigne maksimalan broj navojaka koji su im na raspolaganju.

Yu-Gi-Oh! GX: Spirit Caller
www.nintendo.in.rs - Yu-Gi-Oh! GX: Spirit Caller 24.06.2010 Žanr: Card Battle, Strategy   Ocena 8
To je potpuno nova godina dvoboja akademije i studenata da bi zagrejani zapoèeli školu. Vi ste smešteni u Slifer Crveni dom, a uskoro nakon poèetka školske godine, èudne stvari poèinju da se dešavaju. Èim takve pojave poènu, možete poèeti saslušanje glasa duha Duelist. Taj duh je dobar duh i on æe vam pomoæi oko duela i rešiti misterije oko dvoboj akademije. Obuhvata više od 1.500 karata. Kreiranje i izmena izgleda vašeg lika. Svaka igra sadrži tri ekskluzivne trgovine karata. Posle dve utakmice imaju kartice popularnog crtanog serijala u vezi sa njima koji je pomogao da nastave svoju popularnost.

Fullmetal Alchemist: Trading Card Game
www.nintendo.in.rs - Fullmetal Alchemist: Trading Card Game 07.12.2016 Žanr: Card Battle   Ocena 5
Potpuno taèan prevod popularne serije Fullmetal Alchemist trgovanja kartica, Fullmetal Alchemist trgovanje kartica je igra koja donosi sakupljajuæu stratešku igru za Nintendo DS sa skoro 500 karata, razne modove reprodukcije, kao i velikim ekranom osetljivim na dodir podršku. Sa najpopularnijih likova iz animirane serije Fullmetal Alchemist trgovanje kartica je igra koja vam omoguæava da se borite protiv bilo kog AI-kontrolisanog protivnika ili prijateljima preko Nintendo Vi-Fi veze. Zaradite nove kartice karaktera u režimu, uèite da igrate u Tutorial režimu, ili èak i izgradite svoj idealni špil u fantaziju režima. Uz svaku karticu iz originalnog seta kartica i kompletna Krvna i Vodena proširenja, Nintendo DS verzije Fullmetal Alchemist Trading Game Card ima sve, što bi i Fullmetal Alchemist ljubitelji poželeli.

     


Pretraga

prikaži sve igrice
 
prikaži po godini izdavanja
   2010      2009      2008  
   2007      2006      2005  
   2004  
 
prikaži po oceni
   manja od 5
   od 5 od 7
   od 7 od 9
   od 9 od 10
 
pretraži po nazivu
  
 
pretraži po žanru
 

Prodaja