Naslovna   Prodaja   Predložite igricu   Nintendo DS   Kontakt
 
 
PRETRAGA PO ŽANRU Driving

Asphalt: Urban GT
www.nintendo.in.rs - Asphalt: Urban GT 02.06.2010 Žanr: Driving, Racing   Ocena 7.7
Asphalt Urban GT kombinuje simulaciju realizma i arkada akciju za Nintendo DS. Skok u širokom spektru licenciranih visokih performansi automobila i pesama iz svih krajeva sveta. Win trke, podrazumevaju prikupljanje novèanih nagrada, kao i kupovinu novih vozila. Špijuniramo protivnika i kada ocenimo da je trenutak preuzimamo rizik i nastavljamo sa oprezom. Asphalt Urban GT funkcija ima više od trideset opcija za podešavanje, održavanje i karoseriju. Pojedinaèna trka dozvoljava do èetiri igraèa. Policajac Chase ima dva igraèa i režim maèke i miša u kome policajci pokušavaju da ostvare pobedu.

Burnout Legends
www.nintendo.in.rs - Burnout Legends 02.06.2010 Žanr: Driving, Racing   Ocena 6
Naneti pokolj i uništenje u ovoj seriji je iskljuèivo. Pojavljuje se policajèev automobil za otkljuèavanje klasiènih i novih vozila sagorevanjem. Onda ide to-head Wi-Fi Multiplayer trka za hvatanje automobila svojih prijatelja. Propisuju se prava u režimu potrage ili ruši put do svetske turneje. Burnout Legends daje dozvolu da oslobodite adrenalin-fueled haos gde god želte. Mi smo veliki ljubitelji franšize sagorevanja na PALGN - Burnout 2: Point of Impact je bio jedan od naših prvih kritika, Burnout 3: Takedoun je glasao za jednu od naših omiljenih igara 2004. Èak i sa promenom izdavaèa EA, koji je poznat.

Corvette Evolution GT
www.nintendo.in.rs - Corvette Evolution GT 02.06.2010 Žanr: Driving, Racing   Ocena 4.8
Korveta Evolucija GT za DS. Kao trkaèka igra ona je dobila mnogo potencijala, ali ne treba oèekivati da je platite teško zaraðenim novcem. Ono što utièe ipak jako frustrirajuæe je da se jasno vidi koliko dobra ova igra može da bude. Vozila izgledaju dobro. Postoje èak èetiri igraèa trke režima koji zahtevaju samo jedan primerak igre. No u èemu je problem, pitate? Ona je ispunjena nedostacima i ukupnim nedostatkom dubine. Nemojte brkati DS Korveta Evoluciju GT igru sa PS2 verzijom. To su dve razlièite opcije. Što se tièe ruènih igara ovo je trebalo da ispadne na PSP. Mi radimo na tome da napravimo izuzetak za igre da se dumbed-dole do odreðene strane pretvaraju u ruèni sistem.

Diddy Kong Racing
www.nintendo.in.rs - Diddy Kong Racing 02.06.2010 Žanr: Driving, Racing   Ocena 8
Uzmite ovaj izazov trke kad vozite, lebdite i letite svojim putem kroz velika ostrva. Ovaj Remastered na Nintendo 64 klasièni je siguran i ima fanove svuda. Diddy Kong Racing je prva ruèna avantura trkaèke igre, žanr koji vam omoguæava da posetite nove lokacije, razgovarate sa zanimljivim likovima. Vozaèi mogu da koriste Nintendo Wi-Fi veze da idu online u trku sa do sedam drugih igraèa iz celog sveta. DKR takoðe ima osam igraèa. Jedna kartica preuzima igru, kao i više kartica kroz bežiènu reprodukciju. Napravite sopstvene pesme. Željena trka mod vam daje potpunu slobodu da projektujete, gradite, i trèite na stazi iz vaših snova. Ekran osetljiv na dodir kontrola pomera kurs za tren oka, i Nintendo WFC kompatibilnost vam omoguæava da delite vaš rad genuis sa svima. Retektured i remiksovali pesme, novi likovi i trke izazova, potpuno novi nivo, poboljšana kontrola vozila, ekran osetljiv na dodir, igraèka dizajn oznaka i još mnogo toga èine ovo iskustvo divnim.

DiRT 2
www.nintendo.in.rs - DiRT 2 02.06.2010 Žanr: Driving, Racing   Ocena 8
(Takoðe poznat kao "Colin McRae: DIRT 2" u Velikoj Britaniji / EU), DIRT 2 tera trkaèe igre na novi nivo sa uzbudljivim novim tipovima, udarom lokacije, velikim dogaðajem u atmosferi. Uzimajuæi igraèa za stimulišuæu svetsku turneju, DIRT 2 pruža više od 100 zapanjujuæih dogaðaja, ukljuèujuæi i agresivnu vožnju više vrsta vozila. Igraèi se takmièe u savremenim off-road trkama, disciplinama i obuhvataju Rallicross, Trailblazer, RAID, Landrush, i Reli. Obuhvatajuæi nove heroje savremene off-road trke, DIRT 2 funkcija je uzbudljiva line-up za najboljeg novog reli vozaèa - ukljuèujuæi i više medalja koje su osvojili razni ljudi koje pomažu igraèima da izgrade svoje karijere.

     


Pretraga

prikaži sve igrice
 
prikaži po godini izdavanja
   2010      2009      2008  
   2007      2006      2005  
   2004  
 
prikaži po oceni
   manja od 5
   od 5 od 7
   od 7 od 9
   od 9 od 10
 
pretraži po nazivu
  
 
pretraži po žanru
 

Prodaja