Naslovna   Prodaja   Predložite igricu   Nintendo DS   Kontakt
 
 
PRETRAGA PO ŽANRU Fighting

Shrek SuperSlam
www.nintendo.in.rs - Shrek SuperSlam 02.06.2010 Žanr: Beat 'Em-Up, Fighting   Ocena 10
Bankrotstvo, tuèa vaših prijatelja i tuèa Šrek SuperSlam - najviše upletena borbena igra ikad. Igraj kao 20 karaktera iz Šrek univerzuma, ukljuèujuèi i Šreka, magarca, Maèkicu u èizmama i prostaèkog princa Charminga. SuperSlam svoje protivnike izbacuje kroz prozore i zidove na 16 potpuno razlièitih okruženja. I oružja kao što su Big vila Bazooka i malj Smiting nude vam bezbroj naèina da oterate vaše protivnike u zaborav. Može igrati do èetiri igraèa.

Naruto: Ninja Destiny
www.nintendo.in.rs - Naruto: Ninja Destiny 02.06.2010 Žanr: Fighting   Ocena 5.8
Igraèi sada mogu da zauzmu svoje bitke na putu sa NARUTO. Bilo koja nindža može da oslobodi moæne Jutsu i iskoristi stavke pobede protiv 16 razlièitih karaktera. Dual-ekran borbe æe omoguæiti žestoke borbe koje se odvijaju na vrhu ekrana dok pojaèanje može biti strateški oslobodjeno na ekranu osetljivom na dodir za brzu i pomamnu akciju. Jezgro borbene igre navijaèa i povremenih igraèa æe se naæi zahvaljujuæi kombinovanom sistemu poteza koji je i intuitivan za pick-up.

Naruto Shippuden: Ninja Destiny 2
www.nintendo.in.rs - Naruto Shippuden: Ninja Destiny 2 23.12.2015 Žanr: Fighting   Ocena 10
(Takoðe poznat kao Naruto Ninja Sudbine II) Spremite se da vodiè Naruto prema svojoj sudbini kao što je bitka za prevazilaženje demona svoje prošlosti osveti poraz u Naruto Ninja Sudbina 2. Sa 25 znakova koji se mogu igrati, akcija je upakirana u prièu mode i opciju koja afirmiše svoj autoritet protiv prijatelja u multiplayer modu. Banja Sudbina 2 vas vodi ravno do srca Naruto svemira na Nintendo DS. Prièa režima uvodi potpuno novi plotline izraðen posebno za igru. Vodiè mu je u 3D okruženju, u interakciji sa drugim likovima. Izaberite jedan od 25 znakova pre otkrivanju svog brenda.

PilotWings Resort
www.nintendo.in.rs - PilotWings Resort 07.05.2014 Žanr: Fighting   Ocena 7
Pilotskakrila centar stavlja igraèe u sedište pilota kao nikada pre, u ovom dugo oèekivanom 3D nadograðenom serijalu Pilotskakrila. Uvezite svoje MI likove iz 3DS Mii Maker i istražujte Wuhu ostrvo (zvezda Vii Sports Resort i Vii Fit Plus) avionom, od strane pilota zmaja i raketnog pojasa. Svaki tip vozila ima jedinstvene kontrole koje nude drugaèiji izazov. Dovršite oko 40 misija leta u Mission Mode da zaradite zvezde, ili svrati Wuhu ostrvo i pokupite na stotine extra poena u slobodnom režimu letenja dok ne otkljuèate interaktivne 3D stilove raznih aviona i poznate ostrvske spomenike. Pogledajte iz ptièije perspektive poznate predele Wuhu ostrva - i nekoliko novih. Možete èak i da podelite svoja iskustva sa prijateljima i èlanovima porodice uzimajuæi u igri fotografije i èuvati ih u 3DS foto album.

Pokemon Rumble Blast
www.nintendo.in.rs - Pokemon Rumble Blast 16.04.2013 Žanr: Fighting   Ocena 6.5
Pokemon tutnjava je akcija prepuna Pokemon avantura u 3D, bez potrebe za specijalnim naoèarima. Igra omoguæava igraèima bitku protiv talasa protivljenja vetar-up Toi Pokemonu, povezivanje i igranje sa prijateljima, i sakupljanje više od 600 Pokemon igraèaka. Kao igraèi, unapred kroz svaku fazu u Pokemon Rumble Blast æe njihove igraèke Pokemoni suoèiti sa desetinama Toi Pokemona na jednom, stvarajuæi Fast and Furious u realnom vremenu bitke. Igraèi moraju da se suoèavaju sa gigant Boss pokemonom, èija masivna velièina i snaga nude posebne izazove. Odreðene poražene Toi Farma može da doda timu igraèa, a igraèi mogu prikupiti posebne Pokemon Toi, svaki sa svojim vlastitim jedinstvenim statistikama i sposobnostima. Igraèi mogu da sakupe više od 600 Pokemon igraèka u sve, ukljuèujuæi i one sa nedavno objavljenom Pokemon u crnoj verziji i beloj verziji igre. Farma eksplozije nudi dva naèina za igraèe za bežièno povezivanje sa drugima. Koristeæi lokalnu bežiènu vezu, oni mogu da uživaju u kooperativnom modu igre koji im omoguæava da se bore kroz nivoe i zajedno lakše sprijatelje poražene Toi Pokemone. Koristeæi Nintendo 3DS StreetPass funkciju, mogu da ospore Pokemon igraèku igraèa prolaze u svojim svakodnevnim putovanjima i vidite SN znakove drugih igraèa u igri.

     


Pretraga

prikaži sve igrice
 
prikaži po godini izdavanja
   2010      2009      2008  
   2007      2006      2005  
   2004  
 
prikaži po oceni
   manja od 5
   od 5 od 7
   od 7 od 9
   od 9 od 10
 
pretraži po nazivu
  
 
pretraži po žanru
 

Prodaja