Naslovna   Prodaja   Predložite igricu   Nintendo DS   Kontakt
 
 
PRETRAGA PO ŽANRU First-Person Shooter

Bionicle Heroes
www.nintendo.in.rs - Bionicle Heroes 02.06.2010 Žanr: Action, First-Person Shooter   Ocena 7.1
Ranije ove godine, Nintendo je pokazao da u prvom licu shooters sve što je bilo uèinjeno, je uèinjeno dobro, na Nintendo DS handheld. Metroid Prime: Lovci je igra koja je dala izjavu, da njen impresivan miks precizne kontrole ekrana osetljivog na dodir i visoka vrednost proizvodnje je zarada. Sada oni navijaèi treba da budu spremni i oni æe ga pronaæi u Bionicle Heroes. Knjige i stripovi, filmovi i Lego brend igraèka linija. Svi rade zajedno u Bionicle prièi, prièi o sukobu izmeðu herojskih Toa i prostaèkih Makuta. Bitka se odvija na tropskom ostrvu koje se zove Voya Nui.

Call of Duty 4: Modern Warfare
www.nintendo.in.rs - Call of Duty 4: Modern Warfare 02.06.2010 Žanr: First-Person Shooter   Ocena 7.7
Call of Duty 4: Moderno ratovanje za Nintendo DS donosi arsenal modernog oružja, naoružava igraèe sa preciznim kontrolama i moguænostima, sa ekranom osetljivim na dodir za bitku preko najopasnijih na svetu hotspot-ovima. Call of Duty 4: Moderno ratovanje, Nintendo DS. Nintendo DS ekran osetljiv na dodir i gramofonska igla - Intuitivni pokreti olovke kontrolišu i omoguæavaju jedinstven naèin za izgradnju eksplozivnih naprava, razoružanja zamke, i borbu prsa u prsa. Igraèi æe doživeti mobilizaciju, jer æe se brzo angažovati neprijateljske snage iz vazduha.

GoldenEye: Rogue Agent
www.nintendo.in.rs - GoldenEye: Rogue Agent 02.06.2010 Žanr: Action, First-Person Shooter   Ocena 7.3
Agent MI6 otpušten iz bezobzirne brutalnosti, regrutovao je zlatan Goldfinger u nemilosrdnoj borbi protiv Dr No za kontrolu Bond podzemlja. Na svetu-razgranale misije, osvete i rušenja, igraèi se susreæu su legendarnim likovima Bond characters as Oddjob, Dr. No, Goldfinger, Scaramanga, and Xenia Onatopp. Igraèi nadmudruju rivale u prostaèkoj borbi i žestokom bežiènom multipleyer haosu sa do sedam drugih igraèa uz korišæenje samo jednog kertridža. Igra takoðe ima snažnu kampanju za jednog igraèa podeljenu u šest misija. Igraèi mogu da iskoriste više kombinacija oružja kroz gameplay sistem.

     


Pretraga

prikaži sve igrice
 
prikaži po godini izdavanja
   2010      2009      2008  
   2007      2006      2005  
   2004  
 
prikaži po oceni
   manja od 5
   od 5 od 7
   od 7 od 9
   od 9 od 10
 
pretraži po nazivu
  
 
pretraži po žanru
 

Prodaja