Naslovna   Prodaja   Predložite igricu   Nintendo DS   Kontakt
 
 
PRETRAGA PO ŽANRU Adventure

Scooby-Doo! Unmasked
www.nintendo.in.rs - Scooby-Doo! Unmasked 03.06.2010 Žanr: Action, Adventure, Platform   Ocena 7.2
U ovoj akciji igre i avanture na platformi, igraèi preuzimaju ulogu Scooby Doo. Igraèi moraju prestati da se plaše jezivo kostimiranih likova, i demaskiraju istinu i dokažu nevinost Jeda. Scooby je u stanju da palicom i strelom krene i cilja na èudovišta. Igra se sastoji od tri izdvojena sveta gde svaki funkcioniše na više nivoa sa mini igrama sa brojnim scenama. Igraèi æe prepoznati glas originalne serije. Osim toga, efekti iz originalnog stripa, kao što su konzervirani smeh i klasiène fraze, su ukljuèene u igru.

Robots
www.nintendo.in.rs - Robots 03.06.2010 Žanr: Adventure, Action   Ocena 6.6
Roboti bacaju igraèa u ulogu Rodni Copperbottom. Heroj 2005 CG Twentieth Century Fox animiranog filma, kreæe u uzbudljivu avanturu kroz živi svet filma. Igra ukljuèuje filmska sredstva - ukljuèujuæi i karakter, grafiku i animaciju - da proizvedu poseban utisak igranja u svemiru filma. Robot treba da bude preuzet od strane zlog tiranina. Igraèi se kreæu uz pomoæ zupèanika i navijanja delova - otkrivaju mnoge naèine na koje se robot može pretvoriti u jedinstvene gadžete.

Ben 10: Alien Force
www.nintendo.in.rs - Ben 10: Alien Force 02.06.2010 Žanr: Action, Adventure   Ocena 4
Igraèi æe iskoristiti novi talenat roðaka Gvena da stvore štit energiju i koriste je za zaštitu i napad, kao i sposobnost Kevina Levina da apsorbuju materije kao što su beton, drvo i metal i stvore neprobojan oklop na telu. Ben 10 Alien sila igra je brzog tempa, 3D strana-klizanje akcione avanture koja nudi osam igraèkih karaktera, neogranièeno kombinovanog sistema, i zagonetke i izazove sa kojima æe se angažovati igraèi na svim nivoima. Nintendo DS verzija æe ponuditi alternativne igraæke oblike, ukljuèujuæi i Goop Eho Eho, dajuæi igraèima dodatna jedinstvena ovlašæenja da komanduju i istraže Ben 10: Alien Force. Igraèi rade na tome da pronaðu deda Maksa i prekinu ðavolske Highbreed borbe sa više od 20 vrsta neprijatelja, ukljuèujuæi i Highbreed osvajaèa.

Castlevania: Portrait of Ruin
www.nintendo.in.rs - Castlevania: Portrait of Ruin 02.06.2010 Žanr: Action, Adventure   Ocena 8.4
Najnovija DS igra dodaje nekoliko zanimljivih moguænosti za miks. Portret Ruševina se odvija u 1944., 27 godina nakon Mega Drajw Castlevania, igre Castlevania: Milioni smrti u Drugom svetskom ratu su prouzrokovali moæi koje su težile da dobro postane slabo. Glavni junaci su Jonathan Morris, sin Bloodlines, Džon Moris, i lik iz originalnog Bram Stoker's Dracula romana. Portret Ruševina pokušava da objasni vezu izmeðu Belmont i Moris porodice i gomilu drugih èlanova te igre. Prièa je krajnje smešna i takodje dovoljno interesantna, tako da je preporuèuju svi koji su je igrali..

Legend of Zelda: Spirit Tracks, The
www.nintendo.in.rs - Legend of Zelda: Spirit Tracks, The 02.06.2010 Žanr: Action, Adventure   Ocena 8.4
Legenda o Zelda: Spirit Tracks postavlja junaka Link na odvažno novu avanturu. Igra omoguæava igraèima da uðu u novu prièu, sa više zagonetki, pa èak i novim naèinom transporta. U ovoj igri, Link putuje vozom, i to putovanje nudi nove moguænosti za rešavanje problema. Igra ima isti izgled i oseæaj kao osnovna Phantom Hourglass. Link je vredan novi prijatelj. Dok se kreæe kroz tamnice, on je u pratnji Fantoma, trapavog oklopa koji odgovara na njegove komande. Igraèi mogu da dodirnu Fantoma i tako preuzimaju komandu od njega, a zatim prate nacrtanu liniju na ekran osetljiv na dodir i prate direktno gde da idu. Krepak Fantom može hodati kroz vatru. Kada Link vozi voz, igraèi uživaju uz zadovoljavajuæe kombinacije delovanja i u realnom vremenu, rešavanju slagalica kako bi utvrdili kako najbolje da manipulišu njihovom brzinom. Dok je na putu, Link koristi niz novih predmeta i oružja, ukljuèujuæi i vihor, koji igraèi mogu aktivirati tako što duvaju u mikrofon za Nintendo DS sistem. Kao i kod Legend of Zelda: Phantom Hourglass, igraèi mogu izvuæi beleške o igri na mapi koristeæi olovku na ekran osetljiv na dodir.

     


Pretraga

prikaži sve igrice
 
prikaži po godini izdavanja
   2010      2009      2008  
   2007      2006      2005  
   2004  
 
prikaži po oceni
   manja od 5
   od 5 od 7
   od 7 od 9
   od 9 od 10
 
pretraži po nazivu
  
 
pretraži po žanru
 

Prodaja