Naslovna   Prodaja   Predložite igricu   Nintendo DS   Kontakt
 
 
PRETRAGA PO ŽANRU Extreme Sports

Skate It
www.nintendo.in.rs - Skate It 03.06.2010 Žanr: Extreme Sports   Ocena 9.3
To je Nintendo igra sa klizeæim prednostima koja poseduje najbolja mesta u San Vanelonu i povlaèi trikove popularne Flicklt kontrole. Uèitan sa svim novim funkcijama igre, Skejt razbija nove zemlje uvoðenjem inovativne podrške za Wii Balance Board koji daje igraèima svež naèin da kreiraju svoj sopstveni stil i potpis skejtborda. Klizanjem se oslobaða Flicklt na Nintendo platformi, omoguæavajuæi igraèima da koriste Wii daljinski, Nintendo DS olovku za svoje najbolje trikove i za konaènu klizaèku liniju. Wii upravljaè postaje skejtbord i reaguje na pokrete.

SBK: Snowboard Kids
www.nintendo.in.rs - SBK: Snowboard Kids 03.06.2010 Žanr: Extreme Sports   Ocena 6
SBK ima sve elemente za snowboard klince 1 i 2, plus što je dobio nove funkcije za novu generaciju igraèa. Poseduje ekran osetljiv na dodir kontrole, radio Multiplayer konkurenciju, novo oružje, nove likove, i oseæaj brzine. Iskoristite kljuène oblasti savršene za obavljanje najboljih trikova. Koristite novac zaraðen od bilo koje igre za kupovinu nove ploèe i druge interesantne opreme.

FIFA Street 2
www.nintendo.in.rs - FIFA Street 2 06.04.2016 Žanr: Extreme Sports   Ocena 4
Dokazati da imate šta je potrebno igri akcije èetiri na èetiri. Ponizi svoje protivnike sa neverovatnim potezima žongliranja i potpuno novi game breakers koji vam omoguæava da pobedite utakmicu kao nikada pre. Pobedi najbolji na svetu koje putuje na nove meðunarodne lokacije u rasponu od èuvenog centra Vestvai u Londonu do najlepših plaža u Brazilu. Izaðite na ulice , kako biste oslobodili svoje trikove, i ponizili vaše rivale sa ili bezlopte.

     


Pretraga

prikaži sve igrice
 
prikaži po godini izdavanja
   2010      2009      2008  
   2007      2006      2005  
   2004  
 
prikaži po oceni
   manja od 5
   od 5 od 7
   od 7 od 9
   od 9 od 10
 
pretraži po nazivu
  
 
pretraži po žanru
 

Prodaja