Naslovna   Prodaja   Predložite igricu   Nintendo DS   Kontakt
 
 
PRETRAGA PO ŽANRU Party

SpongeBob SquarePants featuring NickToons: Globs of Doom
www.nintendo.in.rs - SpongeBob SquarePants featuring NickToons: Globs of Doom 02.06.2010 Žanr: Action, Party   Ocena 5
Sunðer Bob Kockalone sa sadržajem Nicktoons. U ovoj igri nije zvezda samo Sunðer Bob Kockalone. Vi æete možda potrošiti 10 posto vremena u igri, kao Sunðer Bob, ali ostatak vremena ste u funkciji zbrke karaktera koji Nickelodeon pokazuje. Deni Fantom, Invader Zim, Jimmi Neutron, Sunðer Bob, i ostali likovi su došli zajedno u Globs sudbinu da spasu dan. Rezultat je osrednja platformska igra koja se oseæa kao da je na pogrešnom sistemu i pokušava da zaradi na dve stvari: popularnosti Sunðer Boba i velikoj bazi klijenata DS korisnika. Kada igrate sami, aktivira se ramena dugme, i svi ostali likovi æe pokušati da se kreæu u istom smeru kao i vi.

EA Playground
www.nintendo.in.rs - EA Playground 02.06.2010 Žanr: Party   Ocena 9.7
EA igralište funkcionalnih igara koje se lako podiže i pušta je u potpunosti kapitalizovan na jedinstvenu kontrolu mehanike i Wii i Nintendo DS. Svaka igra donosi poslovnik o svojim Twist kontrolama za konaènu igru i žurku za sve uzraste. U EA igralištu, ne mora uvek da se igra sa prijateljima i porodicom kako bi se zabavili. Istražujte svet na svom terenu dok unosite razlièite lokacije, otkrivajuæi nove aktivnosti.

WarioWare: Touched!
www.nintendo.in.rs - WarioWare: Touched! 18.03.2015 Žanr: Platform, Party, Action   Ocena 8
(Takoðe poznat kao "Sawary Made in Wario" u Japanu) Wario èini njegov ludi debi na Nintendo DS sa 180 potpuno novih, fabrièki svežih microgames! Ono što zaista èini ovu igru je DS kontrola dodirom. Skuter devojka Mona je napravila karijeru na gelateria uz pomoæ poslovne pica isporuke, ali je takoðe pronašla vreme da postane pop diva i, naravno, razvije ceo novi set izuzetnih cuuute microgames.

Rayman Raving Rabbids TV Party
www.nintendo.in.rs - Rayman Raving Rabbids TV Party 30.11.-0001 Žanr: Party   Ocena 4
Postoji pravilo u igri biznis - ako naðete nešto što se prodaje, sve to vredi. Prva Raving Rabbids igra je napravila svoj peèat u Wii i pokrenula naslov. Pristojna igra, ali njegova žalba je bila ogranièena u najboljem sluèaju. Dve godine kasnije kao mnogi nastavci, Ubisoft još uvek pokušava da iscedi sve što može iz tih nepodnošljivih malih prostora. Rayman Raving Rabbids TV-Stranka za DS je dokaz da je novitet bled kao serija koja je zvanièno poèela da se prva emituje. Premisa je jednostavna: Rabbids su provalili u Rayman televiziju, i jedini naèin da se oslobodi od štetnih biæa jeste igra, šta drugo.

Mario Party DS
www.nintendo.in.rs - Mario Party DS 09.12.2015 Žanr: Party   Ocena 8
Zarobljen Ben i njegovi prijatelji su u potrazi za kristalnom grupom koja je pala sa neba, i oni se ne ustruèavaju da se smanjuju na minijaturne dimenzije da bi se oslobodili. Mini-heroji moraju pronaæi kristale pre nego što preusmere svoj put kroz gigant sredinu ispunjenu ogromnim stvorenjima. Kampanja za jednog igraèa se odvija u pet razlièitih podešavanja. Kao i obièno, igraèi treba da skupljaju novac i zvezde, i u isto vreme da izbegnu opasnosti, kao što su Piranha Biljke i druga klasièna stvorenja iz univerzuma Mario. Kao što napreduju kroz igru, igraèi takoðe mogu otkljuèati razne mini-igre, kao što su železnice Riders, Slatki Njuškalo i Goomba Vrangler! Kada igraèi postanu umorni od istražuju prièe režima, mogu da biraju jedan od drugih naèina, kao što su slagalice i MiniGame. Igraj se sa do èetiri prijatelja na DS preko lokalne Wi-Fi.

     


Pretraga

prikaži sve igrice
 
prikaži po godini izdavanja
   2010      2009      2008  
   2007      2006      2005  
   2004  
 
prikaži po oceni
   manja od 5
   od 5 od 7
   od 7 od 9
   od 9 od 10
 
pretraži po nazivu
  
 
pretraži po žanru
 

Prodaja