Naslovna   Prodaja   Predložite igricu   Nintendo DS   Kontakt
 
 
PRETRAGA PO ŽANRU Platform

TMNT
www.nintendo.in.rs - TMNT 03.06.2010 Žanr: Platform, Action   Ocena 5.5
Na osnovu svih-novih CGI TMNT filmova, Ubisoft je TMNT video igra koja se odvija u Njujorku, gradu koji napadaju èudna stvorenja. Mogao bi bogati i misteriozni Maks Winters da bude ukljuèen? Njujork treba kornjaèe sada više nego ikada, ali sa kojima se suoèava kao sa njihovim najveæim herojima i kao braæom. Pošto je sudbina grada i njihovih porodica u pitanju, to je do Leonarda sa Zen Master Splintera da obnovi jedinstvo nindža kornjaèa discipline. U ovom veoma impresivnom iskustvu, pridružite se nindža kornjaèama i njihovom iskustvu i intenzivnim spretnostima, kroz saradnju u moænim borbenim potezima. Uèestvujte u ninðža akciji, ponovnom ujedinjenju kornjaèa i èuvanju Njujorka. Leonardo, Rafaelo, Donatelo i Mikelanðelo su igraèi, svaki sa jedinstvenim akrobatskim pokretom, oružjem i borbenim veštinama.

Scooby-Doo! Unmasked
www.nintendo.in.rs - Scooby-Doo! Unmasked 03.06.2010 Žanr: Action, Adventure, Platform   Ocena 7.2
U ovoj akciji igre i avanture na platformi, igraèi preuzimaju ulogu Scooby Doo. Igraèi moraju prestati da se plaše jezivo kostimiranih likova, i demaskiraju istinu i dokažu nevinost Jeda. Scooby je u stanju da palicom i strelom krene i cilja na èudovišta. Igra se sastoji od tri izdvojena sveta gde svaki funkcioniše na više nivoa sa mini igrama sa brojnim scenama. Igraèi æe prepoznati glas originalne serije. Osim toga, efekti iz originalnog stripa, kao što su konzervirani smeh i klasiène fraze, su ukljuèene u igru.

Rayman DS
www.nintendo.in.rs - Rayman DS 03.06.2010 Žanr: Platform, Action   Ocena 8.8
Rayman je jedna od najvažnijih prepoznatljivih znakova igrica širom sveta. Neustrašiv i prijateljski Rayman herojski dolazi na Nintendo DS da pobedi piratski teror koji je porobio njegov svet. Igraèi preuzmaju ulogu Raymana i putuju kroz magiène svetove koji imaju nadrealnu 3D grafiku. Trke i bitke kroz 45 komplikovanih dizajniranih oblasti. Istražite vodopade, dubinske peæine i skrovišta u bogatim 3D. Pratite svoj napredak i pazite na zdravlje Raymana na dnu ekrana vašeg DS-a. Trèite, skoèite, skijajte, plivajte, i letite helikopterom.

Garfield's Fun Fest
www.nintendo.in.rs - Garfield's Fun Fest 02.06.2010 Žanr: Platform   Ocena 7.2
Veæina vremena u igri sa Fun Fest æe biti kao jednostavna platformska igra u kojoj morate istražiti prilièno veliki prostor, kako bi se pronašle neke stavke koje nedostaju, koje su na neki naèin povezane sa zapletom igre. Usput æete morati da se hranite, i kad Garfild postane previše slab jednostavno æe zaspati a ako pronaðe kafu ona æe ga uèiniti nepobedivim veoma brzo, za kratko vreme. Kada Garfildu ponestane para on æe zaspati na licu mesta. Jedan od mnogih alarm èasovnika nalazite po nivoima. Ovo æe probuditi Garfilda iz njegovog sna da bi nastavio sa igrom. Pored platforming postoje trke nivoima. To su zemljišta i vazduh koji opet zahtevaju da jede hranu i druge stvari koji su bonus kako bi ostao budan, ali takoðe možete dobiti nagrade za prikupljanje svega bez gubljenja života. Tu su i nagrade za lociranje Pooki na svakom nivou, ili Dingle zvona. Konaèno, tu su i sekcije Ples gde æete naæi sve što želite da znate o njima u tom delu.

Ice Age 2: The Meltdown
www.nintendo.in.rs - Ice Age 2: The Meltdown 02.06.2010 Žanr: Action, Platform   Ocena 4.9
Igra je podeljena na mnogo razlièitih nivoa i raznih lokacija, ali glavni cilj svakog je da se prikupi sve na šta se tamo može naiæi, jer sve ima svoje koristi. Svaki nivo ima nešto što morate pronaæi i to može da varira od nekoliko životinja itd. Scrata je zagubljen i ovde nastaje prvi problem u igri. Svi ciljevi moraju biti ispunjeni kako bi se napredovalo na sledeæi nivo i da stvar bude još gora igra se protiv sata, i kako ide odbrojavanje raste i floodvater. Muzika je prijatna i postoje neki glasovni uzorci, malo izopaèeni jer to je zvuk više poput "Nintendo govori". Možete dobiti uputstva za ono što oni govore, ili vièu (na jednoj od mnogih slajdova, na primer), ali stvarne reèi je teško dešifrovati.

     


Pretraga

prikaži sve igrice
 
prikaži po godini izdavanja
   2010      2009      2008  
   2007      2006      2005  
   2004  
 
prikaži po oceni
   manja od 5
   od 5 od 7
   od 7 od 9
   od 9 od 10
 
pretraži po nazivu
  
 
pretraži po žanru
 

Prodaja