Naslovna   Prodaja   Predložite igricu   Nintendo DS   Kontakt
 
 
PRETRAGA PO ŽANRU Puzzle

Dr. Mario Express
www.nintendo.in.rs - Dr. Mario Express 02.06.2010 Žanr: Puzzle   Ocena 8.3
Mario predstavlja verziju klasiènih puzzle igara. Koristite vitamine da eliminišete viruse na klasièan naèin, ili igrate protiv raèunarskog protivnika u vs.CPU modu.

Bomberman Story DS
www.nintendo.in.rs - Bomberman Story DS 02.06.2010 Žanr: Action, Puzzle, Role-Playing Game   Ocena 10
(Trenutno dostupna samo u Velikoj Britaniji / EU) Ministarstvo pravde treba vašu pomoæ! Pridružite se neèemu kao što je pretraga po Bomberman svetu u potrazi nauènih podataka ukradenih iz organizacije koju znaju samo kao "ministarstvo pravde". Nova boja bomba sistema Bomberman igranja. Unique Slagalice Akcija: olovka i mikrofon se koristi za rešavanje izazovne zagonetke širom sveta. Bežièna i Wi-Fi mreža od osam igraèa Multiplayer bitke. Single-player mod prièa je akcioni RPG. Pustiti sa sedam razlièitih bombi. Uživajte u zabavnoj mini-igri sa olovkom. Istražite pet razlièitih planeta. Do osam igraèa mogu da se takmièe sa jednom karticom DS-a. Bomberman Bitka Akcija je intenzivnija nego ikad.

Bubble Bobble Revolution
www.nintendo.in.rs - Bubble Bobble Revolution 02.06.2010 Žanr: Puzzle   Ocena 5.5
Prvobitno objavljena kao arkadna igra, Bubble Bobble u kojoj su nastupila dva dinosaurusa - Momak i Bob, koji saraðuju kako bi prešli svoj put kroz stotine nivoa za spas svoje devojke. Ova zarazna dva igraèa omoguæili su igri da bude puštena na veæini konzola formata. Sada se ponovo igra na Nintendo DS sa svim novim grafikama, podeljenog ekrana na akcije i klasiène igre. 100 novih nivoa uzbudljivo se istražuju. Mikrofon aktivira izazove u bubble mini-igrama. Ukljuèuje savršeno ponovno stvaranje originalnih Bubble Bobble arkadnih igra mašina. U sluèaju da niste upoznati sa Bubble Bobble, osnovna premisa je da ste dinosaurus koji ima zadatak da se oslobodi od velikog broja neprijatelja razbacanih u svakom od 100 nivoa igre. Da biste to uradili, moraæete da duvate balon, da budete unutar zamka. Bubble Bobble, je igra o preuzimanju neprijatelja izbegavanjem direknog kontakta sa njima.

Extreme Hangman
www.nintendo.in.rs - Extreme Hangman 02.06.2010 Žanr: Puzzle   Ocena 6
Sa svim Sudoku igrama koje su pogodile DSi prodavnice od usluga pokrenutih u aprilu, lepo je videti da se ponekad koristi olovka i papir i igra slagalice za DSiWare koja ne ukljuèuje brojeve. U Ekstremni Hangman, Gamelion je preuzeo igru tradicionalnog pogaðanja reèi i pretvorio je u nešto malo više zanimljivo. Sve je kao i pre samo umesto da saèuvate štap-èoveka od vešala, sada pogaðate da ga spasite od zombija, brisanja, ili nešto još gore. U pojedinaènom Pusti modu, vi æete izabrati neku od dostupnih 13 kategorija za igru da povuku reèi, ukljuèujuæi i filmove, Gremi Pobednike i sinonime. Na vrhu ekrana prikazuju sve relevantne informacije: kratak trag, linija praznine, broj pisama koji ste propustili...

Labyrinth
www.nintendo.in.rs - Labyrinth 02.06.2010 Žanr: Puzzle   Ocena 4
Klasièna arkada je naslov roðen na Nintendo DS sistem, èime zabava i uzbuðenje u fliper akciji imaju stil Breakout. Koristite funkcije iz DS-a da dodate novi element zabave i kontrole u igri pomoæu vaše olovke da rotirate lavirint i snage do vaše lopte da se sruši preko prepreke i zadrži na vaše protivnike. Postoji tona unlockables u naslovu, ukljuèujuæi i nove lavirinte razlièite teškoæe. Do 4 igraèa mogu da se takmièe jedni protiv drugih da biste videli koji može da osvoji najviše poena i doæi do cilja prvi. Sa samo jednom Nintendo DS-karticom potrebnom za multiplayer zabavu, svi vaši prijatelji mogu uæi u akciju.

     


Pretraga

prikaži sve igrice
 
prikaži po godini izdavanja
   2010      2009      2008  
   2007      2006      2005  
   2004  
 
prikaži po oceni
   manja od 5
   od 5 od 7
   od 7 od 9
   od 9 od 10
 
pretraži po nazivu
  
 
pretraži po žanru
 

Prodaja