Naslovna   Prodaja   Predložite igricu   Nintendo DS   Kontakt
 
 
PRETRAGA PO ŽANRU Racing

Mario Kart DS
www.nintendo.in.rs - Mario Kart DS 02.06.2010 Žanr: Racing   Ocena 8.8
Trke i borbe sa do osam kartinga odjednom, bez obzira da li svako ima u igri karticu. Sve uloge ukljuèuju Maria, Luiðija, Breskvu itd. Uz kurseve izvuèene iz svake Batman igre - Super Mario Kart, Mario Kart 64, Mario Kart Super Circuit, Batman: igraèi mogu pristupati mnogima od njihovih omiljenih, kao i svim novim numerama. Igra ima novu dimenziju zabave, jer igraèi mogu širom sveta da se povezuju po povezivanju sa novim Nintendo bežiènim uslugama, Nintendo Wi-Fi veze, preko Wi-Fi. Oni su mogli lako izbaciti komande svojih prethodnika, ali umesto toga su otišli iznad i izvan i napravili jedan od najboljih Mario Kart titula.

Asphalt: Urban GT
www.nintendo.in.rs - Asphalt: Urban GT 02.06.2010 Žanr: Driving, Racing   Ocena 7.7
Asphalt Urban GT kombinuje simulaciju realizma i arkada akciju za Nintendo DS. Skok u širokom spektru licenciranih visokih performansi automobila i pesama iz svih krajeva sveta. Win trke, podrazumevaju prikupljanje novèanih nagrada, kao i kupovinu novih vozila. Špijuniramo protivnika i kada ocenimo da je trenutak preuzimamo rizik i nastavljamo sa oprezom. Asphalt Urban GT funkcija ima više od trideset opcija za podešavanje, održavanje i karoseriju. Pojedinaèna trka dozvoljava do èetiri igraèa. Policajac Chase ima dva igraèa i režim maèke i miša u kome policajci pokušavaju da ostvare pobedu.

Burnout Legends
www.nintendo.in.rs - Burnout Legends 02.06.2010 Žanr: Driving, Racing   Ocena 6
Naneti pokolj i uništenje u ovoj seriji je iskljuèivo. Pojavljuje se policajèev automobil za otkljuèavanje klasiènih i novih vozila sagorevanjem. Onda ide to-head Wi-Fi Multiplayer trka za hvatanje automobila svojih prijatelja. Propisuju se prava u režimu potrage ili ruši put do svetske turneje. Burnout Legends daje dozvolu da oslobodite adrenalin-fueled haos gde god želte. Mi smo veliki ljubitelji franšize sagorevanja na PALGN - Burnout 2: Point of Impact je bio jedan od naših prvih kritika, Burnout 3: Takedoun je glasao za jednu od naših omiljenih igara 2004. Èak i sa promenom izdavaèa EA, koji je poznat.

Cars
www.nintendo.in.rs - Cars 02.06.2010 Žanr: Action, Adventure, Racing   Ocena 1.5
Kvazi-magijske zajednice izmeðu Dizni i Piksar su, ipak i dalje virtuelno izobilje filmova koji æe bez sumnje pružiti isti fond nostalgija za svoju decu kada sledeæi dolazak u tehnologiji stavlja taèku na taj format. S druge strane, ta ista tehnologija je izazvala potop loše koncipirane Ho-Hum igre. Igrajte kao i sve svoje omiljene karaktere kao da vam pomaže Munja Makvin da zauzmete Coveted Klip kup. Igra je prièa zasnovana na trkama i avanturistièkim igrama koja prikazuje sve kljuène momente filma. Poseduje više od 10 znakova koji se mogu igrati iz filma i otvorenog svetskog okruženja sa više od 50 trka.

Corvette Evolution GT
www.nintendo.in.rs - Corvette Evolution GT 02.06.2010 Žanr: Driving, Racing   Ocena 4.8
Korveta Evolucija GT za DS. Kao trkaèka igra ona je dobila mnogo potencijala, ali ne treba oèekivati da je platite teško zaraðenim novcem. Ono što utièe ipak jako frustrirajuæe je da se jasno vidi koliko dobra ova igra može da bude. Vozila izgledaju dobro. Postoje èak èetiri igraèa trke režima koji zahtevaju samo jedan primerak igre. No u èemu je problem, pitate? Ona je ispunjena nedostacima i ukupnim nedostatkom dubine. Nemojte brkati DS Korveta Evoluciju GT igru sa PS2 verzijom. To su dve razlièite opcije. Što se tièe ruènih igara ovo je trebalo da ispadne na PSP. Mi radimo na tome da napravimo izuzetak za igre da se dumbed-dole do odreðene strane pretvaraju u ruèni sistem.

     


Pretraga

prikaži sve igrice
 
prikaži po godini izdavanja
   2010      2009      2008  
   2007      2006      2005  
   2004  
 
prikaži po oceni
   manja od 5
   od 5 od 7
   od 7 od 9
   od 9 od 10
 
pretraži po nazivu
  
 
pretraži po žanru
 

Prodaja