Naslovna   Prodaja   Predložite igricu   Nintendo DS   Kontakt
 
 
PRETRAGA PO ŽANRU Role-Playing Game

Away: Shuffle Dungeon
www.nintendo.in.rs - Away: Shuffle Dungeon 23.03.2017 Žanr: Role-Playing Game   Ocena 6
U gostima: Nasumièno Tamnica je nepoznata sila koja je lišila Veb Selo svojih stanovnika, i sada jedini junak koji je ostao mora da spase ukradene seljane iz zloslutne tamnice i teži da izloži poraz misterioznih lopova. Maè mora prvo da prikupimo koristeæi razne predmete, ukljuèujuæi muzièke instrumente u pokušaju otkrivanja tajne tamnice u kojima su zatvorenici. Uspešna ušteda je još jedan izazov koja daje jedinstvenu vremensku "dvoliènost", koja šteti Maèu i preživelima kada istekne vreme. Saèuvani meštani æe pružiti pomoæ u potrazi Maèa, kao što æe i magièni "Fupongs" omoguæiti specijalizovane prodavnice u selu za oklop, oružje, medicinsku pomoæ i ostalo.

Kingdom Hearts 358-2 Days
www.nintendo.in.rs - Kingdom Hearts 358-2 Days 02.06.2010 Žanr: Action, Role-Playing Game   Ocena 8.3
Kraljevstvo Srca 358 / 2 dana - "drugi" heroj od kralja srca II. Igraèi pratite Rohas kroz svoje dane izmeðu organizacije XIII, vršite razotkrivanje dogaðaja koji su se desili tokom godine i na kraju otkrivate jednu od najšokantnijih Kingdom Hearts tajni. Pored toga, Kingdom Hearts 358 / 2 dana koristi lokalne bežiène moguænosti na Nintendo DS da uvede seriju, kao prvi mod za više igraèa, u kojem igraèi mogu da preuzmu kontrolu nad svojim omiljenim organizacijama i rešavanje razlièitih misija sa sopstvenim uslovima. Šta æe Rohas videti tokom svog boravka u organizaciji i šta æe se sve izdešavati pitamo se?

Mario i Luigi- Partners in Time
www.nintendo.in.rs - Mario i Luigi- Partners in Time 02.06.2010 Žanr: Role-Playing Game   Ocena 8.6
U ovom nastavku Mario i Luigi: Superstar Saga, braæa putuju nazad u vreme da preuzmu Princezu Breskvu, samo da doðu licem u lice sa princezom. Programeri AlphaDream su izgradili reputaciju kao kompanija koja može da osigura prekrasni svet Britanije sa velikom dozom humora i zamota sve to u predivno zabavnu, zaraznu igru. Ne samo da nova avantura sledi svog prethodnika, on koristi DS proširene moguænosti da postigne fantastiène nove visine. Sa duplim Mario Brothers dva puta se smejete, ovim masivnim avanturama.

Bomberman Story DS
www.nintendo.in.rs - Bomberman Story DS 02.06.2010 Žanr: Action, Puzzle, Role-Playing Game   Ocena 10
(Trenutno dostupna samo u Velikoj Britaniji / EU) Ministarstvo pravde treba vašu pomoæ! Pridružite se neèemu kao što je pretraga po Bomberman svetu u potrazi nauènih podataka ukradenih iz organizacije koju znaju samo kao "ministarstvo pravde". Nova boja bomba sistema Bomberman igranja. Unique Slagalice Akcija: olovka i mikrofon se koristi za rešavanje izazovne zagonetke širom sveta. Bežièna i Wi-Fi mreža od osam igraèa Multiplayer bitke. Single-player mod prièa je akcioni RPG. Pustiti sa sedam razlièitih bombi. Uživajte u zabavnoj mini-igri sa olovkom. Istražite pet razlièitih planeta. Do osam igraèa mogu da se takmièe sa jednom karticom DS-a. Bomberman Bitka Akcija je intenzivnija nego ikad.

Chronicles of Narnia: Prince Caspian, The
www.nintendo.in.rs - Chronicles of Narnia: Prince Caspian, The 02.06.2010 Žanr: Action, Role-Playing Game   Ocena 8
Verovali ili ne, zapravo sam igrao prvo Letopisi Narnije igru baziranu na Lavu, veštici i ormaru koji je snimio taj film. Kada se pokrene, Princ Kaspijan je definitivno poboljšanje u odnosu na prethodni naslov. To poboljšanje verovatno ima mnogo veze sa razvojnim timom iza Princa Kaspijana. Oni uspevaju da Princ Kaspijan bude prilièno prijatno iskustvo, ali ne i bez fer udela u nedostacima. Ako niste previše upoznati sa C.S. Lewis fantazijom univerzuma, rundown je prilièno jednostavan. Gomila dece u misterioznoj zemlji punoj prièa o stvorenjima, raznim vojskama i mnogo sukoba.

     


Pretraga

prikaži sve igrice
 
prikaži po godini izdavanja
   2010      2009      2008  
   2007      2006      2005  
   2004  
 
prikaži po oceni
   manja od 5
   od 5 od 7
   od 7 od 9
   od 9 od 10
 
pretraži po nazivu
  
 
pretraži po žanru
 

Prodaja