Naslovna   Prodaja   Predložite igricu   Nintendo DS   Kontakt
 
 
PRETRAGA PO ŽANRU Real-Time Strategy

Age of Empires: The Age of Kings
www.nintendo.in.rs - Age of Empires: The Age of Kings 14.05.2013 Žanr: Turn-Based Strategy, Real-Time Strategy   Ocena 7.9
Postoji niz stilova koje možete izabrati u Age Of Empires: Age of Kings. Kampanja režima vas vodi kroz osvajanja mnogih velikih svetskih lidera, ukljuèuJuæi: Jovanka Orleanka, Džingis Kan, Rièard Lavlje Srce i još par. Informacija o bitkama je prikazana na gornjem ekranu. Na dnu ekrana je mesto igranja. Multi-plaier scenario - èetiri igraèa bežièno uèestvuju u igri. Mnoštvo razlièitih jedinica je dostupno u igri. Od ljudi na konju, strelci pešaci, pa èak i junaci i svaki od pojedinih grupa boraca imaju svoje odreðene prednosti i slabosti. Na primer, jahaèke trupe imaju posebnu sposobnost koja se zove "napad ravnice". Ova veština na bojnom polju im daje prednost kada se bore na ravnom terenu. Igra nije samo igra vojnika, ratovanja i borbe. Takoðe morate obratiti pažnju na izgradnju svojih gradova i upravljanje resursima. Po sticanju Carstva poena, igraèi mogu otkljuèati mape i jedinice da se poboljša njihov rang cara.

Eco-Creatures: Save the Forest
www.nintendo.in.rs - Eco-Creatures: Save the Forest 09.02.2017 Žanr: Real-Time Strategy   Ocena 5
Eko biæa: Saèuvati šumu u pravo vreme u igrici, u kojoj igraèi koriste ekran osetljiv na dodir za kontrolu jedinica šumskog biæa pod nazivom Ecolis, Ecobi i Ecomon - koji æe štititi prirodnu lepotu Mana šuma i otkriti izagaðenu zemlju. Sva stvorenja, vrste imaju jedinstvene veštine kojima se mora strateški upravljati. Uz pravilnu negu, mogu da se razvijaju da nauèe nove sposobnosti da pomogne igraèu u više od 40 utakmica za zaštitu životne sredine. Kako igraèi razvijaju svoje vojnike u šumi, oni moraju da posade nova stabla kako bi se spreèilo uništavanje šuma i revitalizacija šume.

     


Pretraga

prikaži sve igrice
 
prikaži po godini izdavanja
   2010      2009      2008  
   2007      2006      2005  
   2004  
 
prikaži po oceni
   manja od 5
   od 5 od 7
   od 7 od 9
   od 9 od 10
 
pretraži po nazivu
  
 
pretraži po žanru
 

Prodaja