Naslovna   Prodaja   Predložite igricu   Nintendo DS   Kontakt
 
 
PRETRAGA PO ŽANRU Shooter

Star Fox Command
www.nintendo.in.rs - Star Fox Command 24.06.2010 Žanr: Action, Shooter   Ocena 7.5
Zvezda Fox se vraæa svojim korenima sa prostorom za pucaèinu na Nintendo DS. Igraèi-hop u ulozi Arving borca i borba kroz jedinstvenu prièu i misiju, je izreèena u prekrasnom 3-D obliku. Zvezda Fox DS donosi novi strateški element niza sa pogledom na komandanta misije. Korišæenjem ekrana osetljivog na dodir, igraèi mogu izvuæi linije do granica njihove ekipe. Imamo borbu neprijatelja sa kojima se susreæu kao i preuzimanje baze unapred preko karte. Igraèi mogu sa svojim prijateljima igrati, i do osam igraèa preko lokalne bežiène konekcije ili se na najviše èetiri igraèa iz celog sveta na Nintendo Wi-Fi vezi.

Space Invaders Extreme
www.nintendo.in.rs - Space Invaders Extreme 30.07.2010 Žanr: Shooter, Action   Ocena 9.1
Novi izgled: klasièni dizajn originalne Space Invaders, sada sa renoviranom grafikom i novom pozadinom i filmovima koji su dodati za uzbuðenja u igri. Nova Muzika: Ulazi u slot tehno melodija koja je sinched za igranje. Nova mini-igra: varira igranje sa mini-igrama (Zaokružuje iskustvo) uz dodatak zabave, što je dobar naèin da se stknu bodovi. Novi obrti: Otkrijte uzbudljivie preokrete na klasiène igre koje obezbeðuju brze igre. Novi multipleyer Element: Bitka protiv prijatelja sa svim novim multipleyer elementima koji su dostupni na obe platforme.

Bangai-O Spirits
www.nintendo.in.rs - Bangai-O Spirits 14.06.2013 Žanr: Shooter, Puzzle   Ocena 8.5
Bangai-O Spirits Je 2D akcija pucaèina koja dolazi pod žanr "shmups ', karakteriše element 'metak pakao' akcije. To znaèi da morate da preživite neodoljiv baraž metaka, raketa i plazma metak. Kada Je reè o borbi u ovoj igri, potrebno je ustaliti kombinacije i stvoriti lanèanu reakciju da uništi neprijatelja, brzo i efikasno koliko je moguæe. Jedan od najkorisnijih veština je kontra napad. Oružje koje se koristi ovde može da uèini zaista zanimljive stvari. Na primer, slepi miš se može koristiti da pri zamahu izbaci na neprijatelja projektile i pošalje ih odmah nazad, zamrzavanja moæ recimo zamrzne sve u trenutku itd.

Barnyard Blast: Swine of the Night
www.nintendo.in.rs - Barnyard Blast: Swine of the Night 24.05.2013 Žanr: Shooter   Ocena 7.2
Noæ Veštica je, mlado prase Klif Belmart i njegovi prijatelji odluèuju da testiraju svoju hrabrost u Bariard Starom Dvoracu gde je vladao mrak. Ali èim zabava poène, užasno zlo drveæe pomete ih. Svestan opasnosti koja preti njegovom sinu, Robert Belmart se opremio sa puno oružja i osmoslio plan za povratak sina nazad. Ali Robert prvo, mora da se uhvati u koštac sa šest razlièitih Spooki sveta - svaki sa svojim teškim èudovišta i opasnostima. Da li je Robert dovoljno spretan da spase svog sina ?

Dream Trigger 3D
www.nintendo.in.rs - Dream Trigger 3D 14.10.2015 Žanr: Shooter   Ocena 6
Razvijen kao potpuno originalna arkadna pucaèina za Nintendo 3DS, Dream Trigger 3D omoguæava igraèima da koriste sonar za otkrivanje zvuka i izlože šarene neprijatelje, i raznesu ih u eksplozivne 3D modele. Igra ima preko 50 faza koji æe hipnotizirati igraèe sa besprekornom kombinacijom upeèatljivih vizuelnih prikaza i eksplozivnih strelaca arkadnih akcija. Vizuelni efekti su postavljeni na više koloseka dinamiènom muzièkom pozadinom koja pruža nenadmašnu predanost kako bi igraèi uništili neprijatelje, veštim napadima i kretanjem kroz razne sredine koje eksplodiraju na ekrana u 3D.

     


Pretraga

prikaži sve igrice
 
prikaži po godini izdavanja
   2010      2009      2008  
   2007      2006      2005  
   2004  
 
prikaži po oceni
   manja od 5
   od 5 od 7
   od 7 od 9
   od 9 od 10
 
pretraži po nazivu
  
 
pretraži po žanru
 

Prodaja