Naslovna   Prodaja   Predložite igricu   Nintendo DS   Kontakt
 
 
PRETRAGA PO ŽANRU Simulation

Theme Park
www.nintendo.in.rs - Theme Park 03.06.2010 Žanr: Simulation   Ocena 8.3
Postanite ekspert Tematskog parka da se sa uputstvom iz vaše ruke bira savetnik. Popunite vaš park sa voljanim radnicima, zatim podstièite napore za brzo poboljšanje. Odredite majstora kako bi vaš park destinacija za posetu bila zabavnija za zahtevnije kupce. Pokrenite svoju karijeru u Velikoj Britaniji, a zatim preðite na nove zemlje kako vaš uspeh raste - otvorite jedinstvene prodavnice, atrakcije i osoblje širom sveta. Kontrolišite sve, od brzine vožnje do iznosa leda u vašim piæima.

SimCity DS
www.nintendo.in.rs - SimCity DS 02.06.2010 Žanr: City Building, Simulation   Ocena 6.8
Verni SimCity seriji, igraèi mogu da kreiraju i kontrolišu svoj grad ... i još mnogo toga. Poveæanjem olovke i ugraðenim mikrofonom kontrole Nintendo DS-a, DS dovodi do SimCity franšize koji kao nikada pre daje oseæaj liène ukljuèenosti u vašem gradu - od duvanja u mikrofon do gašenja požara u gradu. Omoguæavajuæi igraèima da komuniciraju jedni sa drugima, "bežièna razmena podataka" funkcija donosi dodatnu interaktivnost u igri. Kao bonus za SimCiti navijaèe širom sveta, igra takoðe nudi širok spektar prepoznatljivih meðunarodnih obeležja.

Dogz
www.nintendo.in.rs - Dogz 02.06.2010 Žanr: Simulation, Virtual Pet   Ocena 7.5
Dogz je simulacija ljubimca koja omoguæava vlasnicima, da treniraju i igraju se sa realnim štenetom. Igraèi kreiraju i kontrolišu glavni lik i biraju jednog od 49 razlièitih pasa iz 18 razlièitih rasa. Kao likovi u igri, vlasnici mogu da vode svoje štence svuda u virtuelnom okruženju, pored kuæe, oko kuæe, po susedstvu, u poseti prijatelju. Igraèi æe hraniti svoje mladunce i nagraditi ih kada rade stvari ispravno. Vlasnici mogu trenirati štene da legne, trese, donosi stvari i obavlja mnoge druge trikove.

Dream Pinball 3D
www.nintendo.in.rs - Dream Pinball 3D 02.06.2010 Žanr: Pinball, Simulation   Ocena 6.5
San Fliper 3D je pristojan i uz dovoljno truda, pomaže da popuni prazninu na žanr Nintendo DS. To neæe lišiti sedište Metroid Prime Fliper najboljeg mesta kao igre na platformi, ali bi trebalo da zadovolji poziv za slavoljubiv Tommis. To je takoðe sluèaj prenosne verzije besting konzole, kao san Fliper igre. U tabeli kolekcija San Fliper se sastoji od gomile clicha i jedne dvosmislene fantazije igre. Ima svoje srednjovekovne tabele, èudovište tabele, dinosaurus tabele ... One su dobro osmišljene sa uobièajenim tajnama, i kombinacijama, kao i specijalnim modovim, ali nisu inspirativne.

Tamagotchi Connection: Corner Shop
www.nintendo.in.rs - Tamagotchi Connection: Corner Shop 24.06.2010 Žanr: Virtual Pet, Strategy, Simulation   Ocena 7.8
Tamagoèi Veza: Kutak prodavnica u funkciji za ljubimce od 10 godina, ali ovo nije simulacija, i igraèi neæe morati da brinu da æe njihovi ljubimci provesti sate bespomoæno. Umesto toga, ovo je kolekcija mini-igre, u a la Vario Tuisted stilu. Naša porodica je imala priliku da pregleda ovu igru pre nekoliko nedelja, i uživa u èudnom humoru. Ove igre iznova i iznova, imaju tendenciju da postaju zamorne tokom duge sednice i ove igre su zabavne dovoljno za brzo podizanje igre. Igre se sastoje od "prodavnice", gde je jedan od tri znakova dostupan da igraè izabere kao uslugu klijentima. U poèetku, samo dve prodavnice su otvorene, takoiaki (Okruglica) prodavnica i banje. Knedla radnja zahteva da igraèi prave knedle i kuvaju ih prema broju koji je zatrazen od strane korisnika. Svi dostupni sastojci treba da se koriste.

     


Pretraga

prikaži sve igrice
 
prikaži po godini izdavanja
   2010      2009      2008  
   2007      2006      2005  
   2004  
 
prikaži po oceni
   manja od 5
   od 5 od 7
   od 7 od 9
   od 9 od 10
 
pretraži po nazivu
  
 
pretraži po žanru
 

Prodaja