Naslovna   Prodaja   Predložite igricu   Nintendo DS   Kontakt
 
 
PRETRAGA PO ŽANRU Strategy

Zoo Tycoon DS
www.nintendo.in.rs - Zoo Tycoon DS 02.06.2010 Žanr: Strategy, Tycoon   Ocena 7.5
Kreiranje zoološkog vrta iz vaših snova, tako što izaberete Vaše omiljene životinje i ponovo stvorite svoje prirodno stanište. Dobiæete zadovoljstvo da prikupljate i brinete za najpopularnije svetske životinje sa svih kontinenata. Organizujte svoje okruženje pravilno i postiæi æete krajnji cilj da napravite zoološki vrt pun sreænih životinja i klijenata. Jedna od najpoznatijih igara je Zoo Ticoon, a premisa je jednostavna: start up-u zoološki vrt, popuniti ga sa životinjama i postaviti ga tako da æe Vaši posetioci dolaziti u ogromnom broju i platiti tone novca da pogledaju najnovije ugrožene vrste.

Tamagotchi Connection: Corner Shop
www.nintendo.in.rs - Tamagotchi Connection: Corner Shop 24.06.2010 Žanr: Virtual Pet, Strategy, Simulation   Ocena 7.8
Tamagoèi Veza: Kutak prodavnica u funkciji za ljubimce od 10 godina, ali ovo nije simulacija, i igraèi neæe morati da brinu da æe njihovi ljubimci provesti sate bespomoæno. Umesto toga, ovo je kolekcija mini-igre, u a la Vario Tuisted stilu. Naša porodica je imala priliku da pregleda ovu igru pre nekoliko nedelja, i uživa u èudnom humoru. Ove igre iznova i iznova, imaju tendenciju da postaju zamorne tokom duge sednice i ove igre su zabavne dovoljno za brzo podizanje igre. Igre se sastoje od "prodavnice", gde je jedan od tri znakova dostupan da igraè izabere kao uslugu klijentima. U poèetku, samo dve prodavnice su otvorene, takoiaki (Okruglica) prodavnica i banje. Knedla radnja zahteva da igraèi prave knedle i kuvaju ih prema broju koji je zatrazen od strane korisnika. Svi dostupni sastojci treba da se koriste.

Yu-Gi-Oh! GX: Spirit Caller
www.nintendo.in.rs - Yu-Gi-Oh! GX: Spirit Caller 24.06.2010 Žanr: Card Battle, Strategy   Ocena 8
To je potpuno nova godina dvoboja akademije i studenata da bi zagrejani zapoèeli školu. Vi ste smešteni u Slifer Crveni dom, a uskoro nakon poèetka školske godine, èudne stvari poèinju da se dešavaju. Èim takve pojave poènu, možete poèeti saslušanje glasa duha Duelist. Taj duh je dobar duh i on æe vam pomoæi oko duela i rešiti misterije oko dvoboj akademije. Obuhvata više od 1.500 karata. Kreiranje i izmena izgleda vašeg lika. Svaka igra sadrži tri ekskluzivne trgovine karata. Posle dve utakmice imaju kartice popularnog crtanog serijala u vezi sa njima koji je pomogao da nastave svoju popularnost.

Tamagotchi Connection: Corner Shop 3
www.nintendo.in.rs - Tamagotchi Connection: Corner Shop 3 02.11.2016 Žanr: Virtual Pet, Strategy, Simulation   Ocena 10
Biznis u Tamagoèi mestu je u ekspanziji, i preko desetak novih radnji su se preselile tu. Pomoæi ovim potpuno novim radnjama da zadrže klijente je zadatak. Kada završite sa radnim danom, opustite se u vrlo lepom, sopstvenom parku koji ste napravili. Možete da pišete u svom èasopisu za snimanje o dnevnim dogaðajima, i delite stvari iz èasopisa sa prijateljima preko Nintendo Wi-Fi veze. Sve nove kuce: Pronaðite više od desetak potpuno novih prodavnica za prikazivanje! Ispeæi svežeg hleba u pekare, organizovati zabavu za dogaðaj kao koordinator prodavnice. Napravite sopstveni park: Kreirajte opuštajuæi i zabavni park da se družite sa prijateljima i da æaskate sa ostalim Tamagotchis. Ukrasite park sa fontanama, baštu i druga mesta koja su otkrivena. Vratite se èesto videti kako park ima promena.

Tamagotchi Connection: Corner Shop 2
www.nintendo.in.rs - Tamagotchi Connection: Corner Shop 2 30.07.2010 Žanr: Virtual Pet, Strategy, Simulation   Ocena 5.6
U Tamagoèi Veza: Kutak Shop 2 prodavnice vlasnici moraju da drže svoje slatke Tamagoèi partnere zbog zarade "Gotchi poena", kroz obavljanje mini igre i poslova za klijente. Gotchi poeni se mogu koristiti za oblaèenje, hranu, i brigu za svoje Tamagoèi partnere. Ako je više bodova prikupljeno, nove vrste prodavnica za igraèe se mogu otvoriti jer æe postati otkljuèane. U Tamagoèi Vezi: Kutak Prodavnica 2, ugostiteljstvo za potrebe vaših kupaca biæe od suštinskog znaèaja, u skladu Tamagoèi sreæe. Pet razlièitih nivoa sreæe æe odrediti dijalog koji se dešava izmeðu igraèa i Tamagoèi partnera, a niko ne voli prgave Tamagoèi.

     


Pretraga

prikaži sve igrice
 
prikaži po godini izdavanja
   2010      2009      2008  
   2007      2006      2005  
   2004  
 
prikaži po oceni
   manja od 5
   od 5 od 7
   od 7 od 9
   od 9 od 10
 
pretraži po nazivu
  
 
pretraži po žanru
 

Prodaja