Naslovna   Prodaja   Predložite igricu   Nintendo DS   Kontakt
 
 
PRETRAGA PO ŽANRU Soccer

FIFA Soccer 09
www.nintendo.in.rs - FIFA Soccer 09 02.06.2010 Žanr: Soccer, Sports   Ocena 5.9
Powered game engine izgraðena iskljuèivo za Nintendo DS koja posluje u 60 frejmova u sekundi. FIFA Soccer 09 daje više odgovara, inteligentnih i realnih fizièkih akcija. Dupli frejmovi omoguæavaju igraèima da se kreæu još oko fluidli terena, da reaguju pametno za akciju i stvaraju mnogo brži tempo igre. Od trenutka kada stanete na teren, FIFA Soccer 09 vas izaziva da mislite i reagujete kao pravi igraè kroz popularne funkcije inovacije. Svaki meè uèinak ocenjuje se u realnom vremenu u igri sa feedback-a i konaènom ocenom. Po prvi put igrajte sa tri prijatelja fiksirani za vaš omiljeni klub.

Real Soccer 2009
www.nintendo.in.rs - Real Soccer 2009 24.06.2010 Žanr: Soccer, Sports   Ocena 7
(Takoðe poznat kao "Real Football 2009") Budite što bliže pravom profesionalnom fudbaleru. Realni Fudbal 2009 je definitivno naslov dizajniran specijalno za Nintendo DS i njegove jedinstvene sposobnosti. Igra nudi nikad-pre-vidjena fudbalska iskustva sa revolucionarnim pristupom ekranu osetljivom na dodir i kontrole (npr. lažni protivnici crtaju krug za obavljanje ruleta). To ukljuèuje 198 timova koji koriste imena igraèa u pravi duel. Realni Fudbal 2009 je pravi presedan koji ova platforma zaslužuje za fudbalske utakmice.

Real Soccer 2010 ?
www.nintendo.in.rs - Real Soccer 2010 ? 23.10.2013 Žanr: Sports, Soccer   Ocena 8
Uz uspešne prošlogodišnje Real Football 2009 igre Gameloft igra je dusted off njegovog preuzimanja footballing. Uzimajuæi sistem kontrole i brzine, arkada stil igre od svog prethodnika RF2010 je odjednom definitivno fudbalska utakmica na DS i pravi nedostatak. Nemoj napraviti grešku: ovo su neke od najboljih jedanaest vidjenih igara na ruèni Nintendo, sa dosta timova. Animacija je fluidni i zvuèni efekt koji èini trik, iako na audio strani sad postoji neki rudimentarni komentar spikera koji uzvikuje svaki put kada jedan profesionalni fudbaler šutira loptu na drugog profesionalnog igraèa fudbala.

Pro Evolution Soccer 2008
www.nintendo.in.rs - Pro Evolution Soccer 2008 11.04.2011 Žanr: Sports, Soccer   Ocena 5.7
Pes 2008 karakteriše potpuno novi obaveštajni sistem, nazvan Teamwision, da adaptira i reaguje na svoje igraèe i igraèke stilove kako bi se osiguralo da raèunar kontroliše protivnika uvek i izaziva i primorava igraèa da razmišlja o moguænosti njihove stil igre da bi se izbeglo izmišljanje igre. Uèi kontranapade koji su usmereni na vaše slabosti i izgleda da koristi bilo koju taktiku protiv igraèa. Branioci reaguju bolje na opasnosti. Sledeæe verzije takoðe imaju veliki uredjen režim tako da igraèi mogu u potpunosti prilagoditi svoje iskustvo PES 2008.

FIFA Soccer 10
www.nintendo.in.rs - FIFA Soccer 10 09.09.2015 Žanr: Sports, Soccer   Ocena 7
Dovoðenje složenosti sporta kao što je fudbal na relativno jednostavan sistem, kao što su Nintendo DS mora da bude prava glavobolja za programere. S obzirom na potpuni nedostatak analognih štapova i više od dva ramena dugmadi, snabdevanje kao i prethodna iskustva je nemoguæe. Sreæom Exient ponovo na èelu EA SPORTS je u stanju da zadrži visok nivo kvaliteta koji smo videli u drugim sportovima. FIFA 10 na DS-ima vrlo slièan pristup igri prošle godine. Sve i dalje radi na veoma glatkih 60 frejmova u sekundi. Mudro smo zadržali olovku iz osnovne igre i umesto toga držite se d-pad tastera lice i ramena dugmad za sve akcije. Nema sumnje da je spisak poteza nešto manji nego na drugim sistemima, ali još uvek možete da uradite stvari kao što je grumen kroz loptu i èip metak ako želite. Najveæi problem sa kontrolom programa je nedostatak mašte.

     


Pretraga

prikaži sve igrice
 
prikaži po godini izdavanja
   2010      2009      2008  
   2007      2006      2005  
   2004  
 
prikaži po oceni
   manja od 5
   od 5 od 7
   od 7 od 9
   od 9 od 10
 
pretraži po nazivu
  
 
pretraži po žanru
 

Prodaja