Naslovna   Prodaja   Predložite igricu   Nintendo DS   Kontakt
 
 
PRETRAGA PO ŽANRU Sports

Madden NFL 09
www.nintendo.in.rs - Madden NFL 09 02.06.2010 Žanr: Sports, Football   Ocena 7.7
Proslava 20 godina inovacije, Madden NFL 09 kombinacije Wi-Fi Multiplayer igre i snimanje mini-igre sa potpuno novim EA Sportom lakim za korišæenje u igri sistema kontrole. Uz sva tri nova nivoa playcalling sistema, plus novo èudo mini igre, franšiza uzima svoj sledeæi skok u pokretu uz Madden NFL 09. Sada svako može da dominira u igri kao profesionalac sa svim novim EA SPORTS režimima. Igraèi svih nivoa veštine mogu biti konkurentni pozivanjem igre sa tri jedinstvena playbooksa, u rasponu od Lako do Napredno. Inteligentni trener saveti daju instant povratne informacije koje æe vam pomoæi da postanete bolji igraè u letu.

Mario i Sonic at the Olympic Winter Games
www.nintendo.in.rs - Mario i Sonic at the Olympic Winter Games 02.06.2010 Žanr: Sports   Ocena 6.2
Mario & Sonic zimske olimpijske igre imaju igraèe u Vankuveru, u Kanadi... Ovo igraèko iskustvo poziva igraèe svih uzrasta i veština da se suoèe sa nekim od najintenzivnijih zimskih takmièenja dostupnih na Nintendo platformi. Ovo sveže igraèko iskustvo daje potpuno novi izgled Zimskim olimpijskim igrama dogaðajima iz zvaniènog takmièenja, ukljuèujuæi i brzo klizanje. Prilagoðena specifiènim kontrolama, Nintendo DS u igraèima budi potpuno jedinstven doživljaj zahvaljujuæi platformi koja ima svoje posebne karakteristike i modove igre. Igraèi svih nivoa veštine uživaju intuitivne kontrole u Nintendo DS sistemu, u Multiplayer igraèkom režimu.

Mario i Sonic at the Olympic Games
www.nintendo.in.rs - Mario i Sonic at the Olympic Games 02.06.2010 Žanr: Sports   Ocena 6.7
U Mario i Sonic Olimpijskim igrama, igraèi æe se takmièiti u dogaðajima koji se održavaju u sredinama na osnovu zvaniènih mesta u Pekingu gde su Olimpijske igre 2008. Ova igra podržava likove iz sveta i Mario i Sonic, a igraèi se takmièe za i protiv niza simpatiènih liènosti, ukljuèujuæi i Mario, Sonic, Luiði, Knuckles, Yoshi i još mnogo njih. Inovativna upotreba omoguæava takmièarima da trèe, da uèestvuju u skupovima itd. Nakon ogranièenje za odreðene staze, Mario i Sonic se ovaj put takmièe na Olimpijskim igrama u DSu.

Sega Superstars Tennis
www.nintendo.in.rs - Sega Superstars Tennis 02.06.2010 Žanr: Sports, Tennis   Ocena 6
Šesnaest fan-Sega omiljenih likova iz Sonic preko noæi su postali glavna zabava u Sega Superstars Tennisu. Višestruka vragolasta mini-igra dozvoljava da i do èetiri prijatelja mogu da izazovu jedan drugog na turnirima, izložbama i Unlockable posebnim dogaðajima. Sa smešanim sadržajem kroz Sega istoriju, ova tenis zabava obeæava da èe biti potresno dobar provod za celu porodicu. Lakrdijaški SEGA likovi imaju Superstar sposobnosti - Svaki od 16 karaktera ima svoje super alter ego, što im daje prednost pobede na terenu. Classic Dragojevic - verno su napravili Dolbi Digital 5.1, dragocene Sega melodije koji æe zabavljati Sega fanove i nove i stare.

FIFA Soccer 09
www.nintendo.in.rs - FIFA Soccer 09 02.06.2010 Žanr: Soccer, Sports   Ocena 5.9
Powered game engine izgraðena iskljuèivo za Nintendo DS koja posluje u 60 frejmova u sekundi. FIFA Soccer 09 daje više odgovara, inteligentnih i realnih fizièkih akcija. Dupli frejmovi omoguæavaju igraèima da se kreæu još oko fluidli terena, da reaguju pametno za akciju i stvaraju mnogo brži tempo igre. Od trenutka kada stanete na teren, FIFA Soccer 09 vas izaziva da mislite i reagujete kao pravi igraè kroz popularne funkcije inovacije. Svaki meè uèinak ocenjuje se u realnom vremenu u igri sa feedback-a i konaènom ocenom. Po prvi put igrajte sa tri prijatelja fiksirani za vaš omiljeni klub.

     


Pretraga

prikaži sve igrice
 
prikaži po godini izdavanja
   2010      2009      2008  
   2007      2006      2005  
   2004  
 
prikaži po oceni
   manja od 5
   od 5 od 7
   od 7 od 9
   od 9 od 10
 
pretraži po nazivu
  
 
pretraži po žanru
 

Prodaja