Naslovna   Prodaja   Predložite igricu   Nintendo DS   Kontakt
 
 
PRETRAGA PO ŽANRU Music

Alvin and the Chipmunks
www.nintendo.in.rs - Alvin and the Chipmunks 02.06.2010 Žanr: Music, Rhythm Action   Ocena 10
Igraèi igraju kao Chipmunks rok grupa na putu ka vrhu liste osvajanjem krajnje bitke takmièenja bendova. Alvin and the Chipmunks funkcionišu zabavnom muzikom i igrom, popularne licencirane pesme protežu kroz mnogo razlièitih perioda, kao i raznih igraèkih režima, ukljuèujuæi Multiplayer mini-igre i još mnogo toga. Ostvarujete snove tria koji èine Alvin, Sajmon i Teodor. Pevaju i igraju zajedno uz muziku koja sadrži popularne licencirane pesme iz razlièitih perioda, ukljuèujuæi neke od prvobitnih Chipmunk klasika. Izazovite prijatelje preko Multiplayera.

Guitar Hero: On Tour
www.nintendo.in.rs - Guitar Hero: On Tour 02.06.2010 Žanr: Music   Ocena 8.9
Guitar Hero: On Tour nastavlja da gradi potpis franšize, a sada omoguæava igraèima da iskažu svoje iskustvo na putu gde god da idu. Igraèi koriste Guitar Hero podizanje olovke na ekran osetljiv na dodir dok drndaju svoje omiljene pesme i stvaraju svoje rock 'n' Roll nasleðe u karijeri. Na primer, igraèi moraju da duvaju u mikrofon za gašenje pirotehnike ako su efekte pogrešili, ili koriste ekran osetljiv na dodir za autogram na majicama suludih navijaèa u sred njihovog skupa. Sa pet Unlockable novih prostora, igra omoguæava igraèima da personalizuju svoje iskustvo tako što æe izabrati boju.

Red Bull BC One
www.nintendo.in.rs - Red Bull BC One 30.07.2010 Žanr: Rhythm Action, Music, Breakin   Ocena 5.2
Igra se sa igraèem na meðunarodnom Red Bull BC One breakdance turniru da se izazovu B deèaci i B-devojke. Igraèi kontrolišu svoje pauze dok igraju plesaèice, rešavanjem zagonetki pod strogim rokovima. Slagalica se sastoji od crteža geometrijskih oblika, koji su sve složeniji jer igra napreduje. Stabilna ruka i brzina su potrebne da postignete visok rezultat koji je vredan hvalisanja. Igra ima svežu i modernu grafiku sa urbanom muzikom.

Looney Tunes: Cartoon Conductor
www.nintendo.in.rs - Looney Tunes: Cartoon Conductor 15.05.2014 Žanr: Music   Ocena 9
Igraèi oslobodite muzièke sposobnosti pomoæu DS-olovke za sprovoðenje orkestra i komponujte muziku za klasiène Looney Tunes crtane scene i likove kao što su Duško Dugouško, Gica svinja, Patak Daèa, Silvester Cat i Tweety. Kada su poznate scene uspešno napravljene, igraèi æe biti nagraðeni sa snimkom iz omiljenih Looney Tunes crtanih trenutaka. Looney Tunes: Crtani film Dirigent za DS stavlja igraèa u ulogu dirigenta. Igranje se jednostavnim dodirom ritam mehanièara iz Elite Beat Agents èini ga jedinstvenim.

Band Hero
www.nintendo.in.rs - Band Hero 26.08.2015 Žanr: Music   Ocena 7
Bend Hero donosi eksplozivnu socijalnu igru sa dodatkom vokala i bubnjeva - preko inovativnih šaržera. Gitaru i bas igru popularizovao je od Guitar Hero On Tour trilogije. Bend Hero omoguæava igraèima da izaberu naèin na koji oni žele da igraju u multiplaier modu sa bilo kojim instrumentom kombinaciju gitara, bas, bubnjevi i vokal, doboš i pojas neke od najpopularnijih današnjih žanrova muzike , ukljuèujuæi i rok, pop, alternativnu i pank muziku. Najveæi raznovrstan skup listi do danas Nintendo DS Lite nudi 30 majstora muzike snimcima iz vrha današnjice ukljuèujuæi: Blink-182, Avril Lavigne, The Killers, KT Tunstall i Fall Out Boy. Sa novim karakteristikama igraèi mogu da uživaju u svakom trenutku, bilo gde, postanite potpuno novi Rockstar urednik i pokušajte u potpunosti da prilagodite svoje èlanove benda, No Fail mode i Stage Stunts. Bend Hero menja naèin na koji igre mogu de se igraju na putu.

     


Pretraga

prikaži sve igrice
 
prikaži po godini izdavanja
   2010      2009      2008  
   2007      2006      2005  
   2004  
 
prikaži po oceni
   manja od 5
   od 5 od 7
   od 7 od 9
   od 9 od 10
 
pretraži po nazivu
  
 
pretraži po žanru
 

Prodaja