Naslovna   Prodaja   Predložite igricu   Nintendo DS   Kontakt
 
 
PRETRAGA PO ŽANRU Board

Chessmaster: The Art of Learning
www.nintendo.in.rs - Chessmaster: The Art of Learning 02.06.2010 Žanr: Board, Chess   Ocena 6.7
Saznajte iz Josh Vaitzkin: Korišæenjem principa navedenih u svojoj knjizi The Art of Learning, Džoš stavlja igraèa u cipele tokom nekih od najpoznatijih trenutaka u svojoj karijeri. Dva igraèa mogu voditi bitke jedni protiv drugih koristeæi bežiène opcije na DS. Mnoštvo uzbudljivih Multiplayer igara su na raspolaganju, ukljuèujuæi: Tamni Šah-u kojoj su komadi protivnika nevidljivi, Izumiranje šaha-gde je pobednik prvi igraè koji osvoji sve komade protivnika! Šest mini-igara: Svaka mini igra je pakovana sa svojom muzikom, zvuènim efektima, visokim rezultatima sa rekordom i 20 nivoa igre. Igraèi imaju pristup na do 900 najznaèajnijih šahovskih igara, koje su analizirane da obezbede kljuè taktike.

Academy Checkers
www.nintendo.in.rs - Academy Checkers 02.04.2014 Žanr: Board   Ocena 7
Najpoznatija igra na dasci na svetu, igra za dva igraèa se sada pridružila našoj Akademiji. Ako nema nikog da se takmièi sa vama, nema potrebe da brinete: vešti AI igraèi æe se rado igrati sa vama u dve varijante: engleske dame mice.

Absolute Reversi
www.nintendo.in.rs - Absolute Reversi 04.07.2013 Žanr: Board   Ocena 7
Ova reversi igra je za sve igraèe na bilo kom nivou. Apsolutni reversi uzimaju klasiènu strategiju igre i ažuriraju ga za 21. vek sa tri moda igre. Besplatni Plei režim omoguæava vam da izaberete jedan od osam likova razlièitih sposobnosti da igraju protiv. U Challenge modu, dobijate misije da da bi unapredili igru. Sa treæim režimom, možete igrati protiv prijatelja preko DS Dovnload Plei. Dodatne funkcije ukljuèuju strategiju za upotrebu, razlièite nivoe sposobnost i "pomoæ" funkcije, što osvetljava sve moguæe poteze.

     


Pretraga

prikaži sve igrice
 
prikaži po godini izdavanja
   2010      2009      2008  
   2007      2006      2005  
   2004  
 
prikaži po oceni
   manja od 5
   od 5 od 7
   od 7 od 9
   od 9 od 10
 
pretraži po nazivu
  
 
pretraži po žanru
 

Prodaja